CJX
Efsane Üye
kaç gun kullandın pekı 1 gunde ban atmazı bıraz zor Kaç kere test etmıştım8 maçta ban attı su anlık kullanmanızı tavsiye etmem .
kaç gun kullandın pekı 1 gunde ban atmazı bıraz zor Kaç kere test etmıştım8 maçta ban attı su anlık kullanmanızı tavsiye etmem .
davaro ayarlarda kulalnıyorlar oyun içinde çok denk geliyorum en kötü 5 gün sonra ban yetim oda düzgün ayar verememiştim rep yedim.kaç gun kullandın pekı 1 gunde ban atmazı bıraz zor Kaç kere test etmıştım
bypası kurmadıysanız kurun kurduysanız pc reset atınben yapiyorum ama mouse haraket etmiyor ?
windows 10 pro istiyor nasil kurucam bi yardımcı olurmusunbypası kurmadıysanız kurun kurduysanız pc reset atın
sabahtan aksama kadar iste kankakaç gun kullandın pekı 1 gunde ban atmazı bıraz zor Kaç kere test etmıştım
pc res atıp tekrar deneyınbypass ve sanallaştırma acık olmasına rağmen mouse hareket etmiyor
adem knk hile iyimi kotümü ona gore alak ya hrLoader Gerçekten Güzel Baya Bir Anlatım Ve Adım Var Deniceğim Ona Göre Yorumumu Belitriceğim