Valorant Val5

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzii3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uzii3434

Silver Üye
Merhaba;
Dün spoof attım başarılı bir şekilde oyunda banım yoktu fakat bugün h1le ile oynarken bir anda val5 hatası aldım delay ban mıdır ve diğer hesabımdaki ban 4 ay sonra kalkar mı ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çok emin değilim ama hatırladığım kadar ban yiyince önceki hesaplarında banlanıyor diye biliyorum val5 hatası hakkında konuşucak olursak çok yüksek ihtimalle delay ban yemişsin geçmiş olsun çözümün spoof olsun

Delay ayrı o ayrı eğer hile ile oynadıysan maç ortasında banlandıysan delay yemişsin eğer 1 mac bitirip 2.Maçı oynadin yarisinda banlandiysan hiledendir ve banalanan hesaplar açılmaz zaten banlatinca yazıyor ne zaman açilacağın

Delay ayrı o ayrı eğer hile ile oynadıysan maç ortasında banlandıysan delay yemişsin eğer 1 mac bitirip 2.Maçı oynadin yarisinda banlandiysan hiledendir ve banalanan hesaplar açılmaz zaten banlatinca yazıyor ne zaman açilacağın
Riota ticket attim diyor kalici nerden tam net bilgi ogrenirim riotta bot cevap veriyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt