KekokomandO
Uzman Üye
oyunu silmenize gerek yok arkadaşlar riot clienti silseniz yeterlişuanda deniyorum olursa yazacağım
oyunu silmenize gerek yok arkadaşlar riot clienti silseniz yeterlişuanda deniyorum olursa yazacağım
rica ederim iyi forumlar, iyi günler.sen nasıl bi kralsın dostum hile, spoof fln ihtiyacın olursa yaz dc den CEG#3148
pcyi yeniden başlatırsan düzelir diye düşünüyorum.val 21 hatası almaya başladım yardımcı olabilirseniz sevinirim
çok yaralı tşkVALORANT SUPPORT EKİBİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN TİCKET'A CEVAP:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selamlarr,
Yaşamış olduğun sorun oldukça can sıkıcı. :/ Sana elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Öncelikle baka bir hesapta herhangi bir ban yedin mi ya da yasaklama işlemi gerçekleşti mi? Bu soruların cevabını bize bildirir misin?
Aynı zamanda aşağıdaki işlemler ile onarım yapalım.
C:\Riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen. Sonrasında da aşağıdaki linkden oyunun setup dosyasını yeniden indir lütfen.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sonrasında bu indirdiğin setup dosyasını Yerel Disk C: ya da Yerel Disk D:'nin içerisine taşı lütfen. Yani indirilenlerde değil direkt olarak bunlardan birinin içerisine taşı. Sonrasında setup'ı çalıştırıp oyunu, oyunun üzerine tekrar kur. Oyunu yeniden indirmek yerine ufak bir onarım işlemi yapacaktır.
Senden istediğim adımları gerçekleştirip kontrollerini yaptıktan sonra sonuçlarla ilgili cevabını bekliyorum. ♥
Yaptığınız şeylere göre geri cevap verebilirim.
ticket atarsan daha kapsamlı yardımcı olurlar bol şanslarhala hata alıyorum val 51 ne yapmam gerekiyor anlamadım
ticket atarsan sana daha iyi yardımcı olurlar kusura bakma :/restart atınca val 51 hatasına geri döndü düzelmedi