Valorant val: 51 bu da benden size kıyak olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KekokomandO

Uzman Üye
VALORANT SUPPORT EKİBİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN TİCKET'A CEVAP:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selamlarr,

Yaşamış olduğun sorun oldukça can sıkıcı. :/ Sana elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Öncelikle baka bir hesapta herhangi bir ban yedin mi ya da yasaklama işlemi gerçekleşti mi? Bu soruların cevabını bize bildirir misin?

Aynı zamanda aşağıdaki işlemler ile onarım yapalım.

C:\Riot Games klasörünün içerisinde bulunan Riot Client dosyasını sil lütfen. Sonrasında da aşağıdaki linkden oyunun setup dosyasını yeniden indir lütfen.

Sonrasında bu indirdiğin setup dosyasını Yerel Disk C: ya da Yerel Disk D:'nin içerisine taşı lütfen. Yani indirilenlerde değil direkt olarak bunlardan birinin içerisine taşı. Sonrasında setup'ı çalıştırıp oyunu, oyunun üzerine tekrar kur. Oyunu yeniden indirmek yerine ufak bir onarım işlemi yapacaktır.

Senden istediğim adımları gerçekleştirip kontrollerini yaptıktan sonra sonuçlarla ilgili cevabını bekliyorum. ♥
Yaptığınız şeylere göre geri cevap verebilirim.

bu sorun grup oluşturma sorunuydu dimi dostum yararlı konu

Güzel bu sorunu yaşayan arkadaş vardı konuyu görür umarım

kral aynı hatayı alıyorum van 152 hatasını spoofer ile düzelttikten 2 gün sonra bu hatayı aldım yardımcı olur mu bu çözüm ona göre bios işlerine gireceğim ?

kral aynı hatayı alıyorum van 152 hatasını spoofer ile düzelttikten 2 gün sonra bu hatayı aldım yardımcı olur mu bu çözüm ona göre bios işlerine gireceğim ?
biosluk bir durum söz konusu değil ticket attım gelen cevap bu elbet yardımcı olur. İyi forumlar :)

eyvallah kral fakat son bir sorum attığın linki indirdikten sonra o exe yi c ye atıp mı çalıştıracağım o konuda bi aydınlat beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt