AvalonSoftware
Silver Üye
- İletişim
konu basligni "format nasil atilir" olarak degistirirseniz daha saglikli olabilir
şansına olmuştur. öyle dünya olsaydı şuan spoofer diye bir şey yoktu piyasadahocam doğru diyorsunuz ben böyle kaldırmıştım banımı ama denemeden bilemezler
Dostum 2023 ten bahsediyorsun şuanda hiçbir oyunda böyle banını açamazsın bu konunun format konusuna çevirilmesi hem forum üyeleri için daha yararlı olur hemde senin için daha iyi bir etkileşim olurhocam banımı bu şekilde kaldırmıştım beğenmiyorsanız yorum atmayın
valorant hwıd(hardware) banı atıyor işletim sistemi değiştirmek işe yaramaz. bios update'de bildiğim kadarı ile donanım bilgilerini değiştirmez.-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkten Windows Media Creation Tool indiriyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRufusu indir ve kur.
-Selecte bas ve masaüstüne inmiş olan iso dosyasını seç
- -Tamamlanmasını bekle-Bilgisayar açılırken Biosa gir ve Flash belleği birinci sıraya al. Kaydet ve çık bilgisayar boot olarak flash bellekten boot olacaktır ve format işlemin başlayacaktır. bunun nasıl yapıldığını bilmiyorsan youtubeden yardım al.
- -Çıkan disklerin tamamını silmek zorundasın. Hepsini silmek zorundasın. bana kalırsa tek bir disk kullanman önerimdir. ancak birden fazla diske sahipsen de sorun yok gibi görünüyor. hepsini ne var ne yoksa sil. bu şekilde hale getirdikten sonra ileri de
- Disk Silme Kesin Yöntem:
- SHIF + F10 ile cmd açın
- Diskpart
- list disk part
- Listedeki hepsini select disk Disk numarası ve enter basın
- clean diyin (hepsine yapın bunu)
-Anakartının Web sitesinden şu anda yüklü olan bios versiyonundan farklı bir bios versiyonu indir. (Ancak çok eskilerden indirme. yeni olsun. ancak şu anda kullanılan olmasın)-İndirdiğin dosyayı Format flash belleğinin içine atabilirsin. Format flash belleğine zarar vermez.-Biosa girerek yeni bios dosyamızı flashlıyoruz. (YOUTUBE ÜZERİNDE BOL BOL KAYNAK BULABİLİRSİNİZ)-Bios up down işlemi her anakartta farklı olduğu için siz kendiniz bios up down işlemini youtube üzerinden anakart modelini aratarak nasıl yapacağınızı bulmalısınız. Ve kendiniz-Bios Up/down işleminden sonra Bios Ayarlarınız şöyle olmalıdır.-TPM KAPALI-SECURE BOOT KAPALI-CSM KAPALI-SVM KAPALI-ÇEKİRDEK YALITIMI KAPALI
- WİNDOWS DEFENDER DEVRE DIŞI BIRAKMA İŞLEMİ
- -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞu linkten defender control programını indirelim.-Sağ tuş yönetici olarak çalıştıralım.-Disable hale getirelim.
- WİNDOWS GÜNCELLEMELERİ DEVRE DIŞI BIRAKMA İŞLEMİ
- -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu linkten windows update blocker indirelim.-Sağ tuş yönetici olarak çalıştıralım-Disable hale getirelim.
- SPOOFUN SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN C++ DOSYALARININ KURULUMU
- -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞu linkten gerekli c++ yazılımını indirelim.-Bir klasöre çıkaralım.-İnstall all dosyasına sağ tuş yönetici olarak çalıştıralım-Siyah pencere kapanana kadar hiç bir yere tıklamadan bekleyelim.
- SPOOFUN SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN DİRECTX KURULUMU
- -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞu linkten gerekli directx yazılımını indirelim-Sağ tuş yönetici oılarak çalıştıralım-Bing bar seçeneğini kapatalım.-Next next next diyerek kurulumu tamamlayalım
- EKRAN KARTI DRİVERLERİNİN KURULUMU
-Nvidia İçin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-
Amd İçin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Driverinizi indirin ve kurulumu tamamlayın.-Başka bir program kurmanıza gerek yoktur.
UMARIM YARARLI OLMUSTUR