knk ben bildigim tüm injector ü denedim hiç biri olmadı sende oldumu? 5.10 sürümünden beri çalışmıyor bendeNormal çalışmıyor.Adamda çalışmazsa injector deneyin demis
knk ben bildigim tüm injector ü denedim hiç biri olmadı sende oldumu? 5.10 sürümünden beri çalışmıyor bendeNormal çalışmıyor.Adamda çalışmazsa injector deneyin demis
hocam injectorlede denedim olmuyorNew Update Valorant Skin Changer
Version v1.3.1
Last Update :20/11/2022
@credits to UC and epexxYT for updating
MAKE SURE TO USE DUMMY ACCOUNT
DO NOT USE ON MAIN ACCOUNT
How to use:
Rename Skinchanger.dll to "CompPkgSup.dll" and paste the dll Default location: "C:\Riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64" After you paste the dll run valo and enjoy!!
if this do not work
USE YOUR OWN INJECTOR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NE İŞE YARIYOR BU UYGULAMA BEN ANLAMADIM ?Yeni Güncelleme Valorant Cilt Değiştirici
Sürüm v1.3.1
Son Güncelleme :20/11/2022
Güncelleme için UC ve epexxYT'ye @kredi
SAHTE HESAP KULLANDIĞINIZDAN EMİN OLUN
ANA HESAPTA KULLANMAYIN
Nasıl kullanılır:
Skinchanger.dll'yi "CompPkgSup.dll" olarak yeniden adlandırın ve dll'nin Varsayılan konumunu yapıştırın: "C:\Riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64" Dll'yi yapıştırdıktan sonra valo'yu çalıştırın ve keyfini çıkarın!
bu işe yaramazsa
KENDİ ENJEKTÖRÜNÜZÜ KULLANIN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar hocam.Ben direk unkowncheatsden indirmenizi tavsiye ediyorum.Şuan bilgisayarım yanımda değil deneyemiyorum ancak uc de daha farklı sanki biraz aynı konu ordada var birde ordan deneyin sonucu buraya yazarsanız sevinirimhocam injectorlede denedim olmuyor
P100 injector konusu var orda oda olmuyor hata veriyor inject kaç defa denedimMerhabalar hocam.Ben direk unkowncheatsden indirmenizi tavsiye ediyorum.Şuan bilgisayarım yanımda değil deneyemiyorum ancak uc de daha farklı sanki biraz aynı konu ordada var birde ordan deneyin sonucu buraya yazarsanız sevinirim
Yok hocam orda bu konunun aynısı var ben ordaki dosyayı indirdim biraz daha farklı idi onu deneyin dedim.Yine aynı hata olacak gibi ama bu dll üstünde biraz oynanmış gibi o yüzden söyledim.Büyük ihtimalle şuan fixed yakın zamanda update ederlerP100 injector konusu var orda oda olmuyor hata veriyor inject kaç defa denedim