açıkcası şuanda güncel olarak 60tlye alıyorum piyasası 120tl olduğunu sanmıyorumHiçte bile piyasası bu
açıkcası şuanda güncel olarak 60tlye alıyorum piyasası 120tl olduğunu sanmıyorumHiçte bile piyasası bu
60tlye nerden ve nasıl hesap alıyorsun aynı kalite de olamaz bende san 60 tlye unranked hesap satarım ama bu sattığım ile aynı olmazaçıkcası şuanda güncel olarak 60tlye alıyorum piyasası 120tl olduğunu sanmıyorum
yaklaşık 2 aydır sabit 60tlye alıyorum ve hesapları kasıp satıyorum bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım şikayette almadım60tlye nerden ve nasıl hesap alıyorsun aynı kalite de olamaz bende san 60 tlye unranked hesap satarım ama bu sattığım ile aynı olmaz
tamamdır haberdar edersin.Banı yeni acılmıs adamdan alısveris yapmam
tamam sen ordan almaya devam et satış konusunu baltalamayaklaşık 2 aydır sabit 60tlye alıyorum ve hesapları kasıp satıyorum bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım şikayette almadım
Sen de tekrar ban yiyince habersiz bırakma cano iyi satışlartamamdır haberdar edersin.
tamam sen ordan almaya devam et satış konusunu baltalama
Ban ve uyarıların ticaretimle ve satışımla alakası yok abicim satış baltalama eyvALLAHSen de tekrar ban yiyince habersiz bırakma cano iyi satışlar
QĞPÜKASDOPKJLFHASJOFHASJKŞLHFH yemiş ban @SanalGurmesi haber versene aşkımSen de tekrar ban yiyince habersiz bırakma cano iyi satışlar