Arıyorum Valorant undetected hile

Hangi ürün gamebreaker yapımı? Gamebreaker sahibi lem ve lem aynı leftcaps veya ben gibi distribütör. Senin mantığınla techartıda ben yapmış oluyorum.
benim sorum gayet acik ama kacamak cevaplarla resseller oldugunuz belli kisa ve net bir sekilde :D

benim sorum gayet acik ama kacamak cevaplarla resseller oldugunuz belli kisa ve net bir sekilde :D
Kaçamak cevap nerede? Gamebreaker dediğin firmanın sahibi Lem, ürünleri yazan Lem değil. Senin mantığınla yola çıkarsak Lem developer olması gerekiyor. İnsanları reseller diyerek aşağılamaya çalıştığın konuda senden daha bilgili birisi çıkınca yine saldırıya geçip ezmeye çalışma bilgin ve birikimin yetmez. Fanboyluğu bir kenara bırak acilen. Bahsettiğin kişi de distribütör, ben de distribütörüm. Önce reseller & dev ve distribütör farklarını öğren sonra gel seninle belki muhattab olurum.

Rankım yücelik 2 ve daha önceden moonware arduino aimbot kullanarak radianta kadar cıktım en sonunda detected oldu ban yedim dahada hile kullanmadım legit oynayıp ban yemiyeceğim sağlam güvenilir bir hile var mı bilgilendirir misiniz acaba
sunucumuza katılıp bilgi alabilirsin fiyatta yardımcı oluruz
Konumuz

spoofere ihtiyacın olursa en ucuz şekilde sağlarım dc: yalvarma

Kardeşim bütçen varsa dma anakart al nerden alıcağını da anlatayım önericeğim birisi var hile konusunda da türk satıcı tercih etme 1 ay kullansan 2. ay yiceksin
dostum kariyer geçmisim ve tracker ıma bakarsın istersen hiç bir problem yok ban söz konusu değil dediğim olayda 3 haftadır rage legit oynayarak hala ban yemedim boş boş laf kalabalığı yapmana hiç gerek yok

dostum kariyer geçmisim ve tracker ıma bakarsın istersen hiç bir problem yok ban söz konusu değil dediğim olayda 3 haftadır rage legit oynayarak hala ban yemedim boş boş laf kalabalığı yapmana hiç gerek yok
katıksız salaksın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt