Valorant Türkiyenin En ucuz RANKED READY / SKİNLİ HESAPLARI

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knk ben hesap aldım hesap iyi çıktı teşekkürler de hesabın kariyer geçmişinde en son bugün oynanmış hesapların 1 kişiye satıldığından emin misin
evet hocam evet size bunu ticket üzerindende belirttim 100 kere burda konuyu kirletmenin manası yok
fiyatları gayet uygun hayırlı kazançlar hocam
teşekkürler
Hocam genele açmalıydınız
2 acc selleri buraya açmış hocam

evet hocam evet size bunu ticket üzerindende belirttim 100 kere burda konuyu kirletmenin manası yok

teşekkürler

2 acc selleri buraya açmış hocam
Adam en son bugün oynanmış diyor nasıl oluyor o zaman bir kişiye satılıyor diyorsunuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam en son bugün oynanmış diyor nasıl oluyor o zaman bir kişiye satılıyor diyorsunuz
2 gün önce oynanmış şuan bizim elimizde arakdaşın ehsabına 2 gün içinde biri girerse değişim yapıyoruz zaten kasma :)

SUNUCUMUZDA 2 RANKA AÇIK TR SUNUCULU HESAP ÇEKİLİŞİ BAŞLAMIŞTIR KONUDAN DİSCORDA GELİP KATILABİLİRSİNİZZ

UP+

Çekilişte verdikleri hesap çok güzeldi gerçekten veriyorlar bu adam yapıyo bu işi <3

• Beğen
Tepkiler: Rev
+güncellll

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt