NaturalFishy Efsane Üye Katılım 23 Şub 2024 Mesajlar 3,031 Beğeniler 804 15 Mar 2025 #11 CA3SAR' Alıntı: Evet iyiydi ama kullandığın PC iyi olması lazım Genişletmek için tıkla ... kanka bende arıyorumda hangi triggeri aldın acaba?
CA3SAR' Alıntı: Evet iyiydi ama kullandığın PC iyi olması lazım Genişletmek için tıkla ... kanka bende arıyorumda hangi triggeri aldın acaba?
shane Diamond Üye Katılım 28 Ara 2024 Mesajlar 533 Beğeniler 75 15 Mar 2025 #12 CA3SAR' Alıntı: Evet iyiydi ama kullandığın PC iyi olması lazım Genişletmek için tıkla ... kaça aldın banada lazim
CA3SAR' Alıntı: Evet iyiydi ama kullandığın PC iyi olması lazım Genişletmek için tıkla ... kaça aldın banada lazim
CA3SAR Julius Diamond Üye Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 707 Beğeniler 75 15 Mar 2025 #13 0FFXLINEZX' Alıntı: kanka bende arıyorumda hangi triggeri aldın acaba? Genişletmek için tıkla ... @sifonburak50 den aldım gayet iyiydi ama şuan DC ye bakmasını bekliyorum galiba güncellemede
0FFXLINEZX' Alıntı: kanka bende arıyorumda hangi triggeri aldın acaba? Genişletmek için tıkla ... @sifonburak50 den aldım gayet iyiydi ama şuan DC ye bakmasını bekliyorum galiba güncellemede
NaturalFishy Efsane Üye Katılım 23 Şub 2024 Mesajlar 3,031 Beğeniler 804 15 Mar 2025 #14 CA3SAR' Alıntı: @sifonburak50 den aldım gayet iyiydi ama şuan DC ye bakmasını bekliyorum galiba güncellemede Genişletmek için tıkla ... direk kafaya gidiyomu trigger yoksa ayarlama falanmı yapman lazım
CA3SAR' Alıntı: @sifonburak50 den aldım gayet iyiydi ama şuan DC ye bakmasını bekliyorum galiba güncellemede Genişletmek için tıkla ... direk kafaya gidiyomu trigger yoksa ayarlama falanmı yapman lazım
CA3SAR Julius Diamond Üye Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 707 Beğeniler 75 15 Mar 2025 #15 0FFXLINEZX' Alıntı: direk kafaya gidiyomu trigger yoksa ayarlama falanmı yapman lazım Genişletmek için tıkla ... Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor
0FFXLINEZX' Alıntı: direk kafaya gidiyomu trigger yoksa ayarlama falanmı yapman lazım Genişletmek için tıkla ... Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor
NaturalFishy Efsane Üye Katılım 23 Şub 2024 Mesajlar 3,031 Beğeniler 804 15 Mar 2025 #16 CA3SAR' Alıntı: Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor Genişletmek için tıkla ... anladım kanka ne kadar bide
CA3SAR' Alıntı: Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor Genişletmek için tıkla ... anladım kanka ne kadar bide
CA3SAR Julius Diamond Üye Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 707 Beğeniler 75 15 Mar 2025 #17 CA3SAR' Alıntı: Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor Genişletmek için tıkla ... Tek işlevi adam görünce ateş etmek
CA3SAR' Alıntı: Öyle bişey değil sadece aimine biri çıkınca otomatik ateş ediyor Genişletmek için tıkla ... Tek işlevi adam görünce ateş etmek