bansız oldugunu neye gore soyluyorsun dostum free bir yazilim ne kadar ud olabilir? az kalmis gold uye olmana biraz daha mesaj kasVar ücretsiz var tabiki gg loadere bak tigger bot var bansiz
hocam ben mainde 2 haftadır cgnin triggeri kullanıyorum şuana kadar çok sorun çıkmadı free olarak güzel yani tabiki free ye göre iy paralılar daha iyidir dostum dediğim gibi şuana kadar banlanmadım banlanırsam yazarım sanabansız oldugunu neye gore soyluyorsun dostum free bir yazilim ne kadar ud olabilir? az kalmis gold uye olmana biraz daha mesaj kas![]()
cgnin kendi triggeri güzel belli etmezsen yemezsinbanlanma olasılığı en az olan main hesapta kullanılabilecek paralı parasız triggerbot var mı?
skyrant yazılıma bir göz gezdirebilirsin private triggerbot.banlanma olasılığı en az olan main hesapta kullanılabilecek paralı parasız triggerbot var mı?
https://cheatglobal.com/konu/valorant-color-triggerbot-auto-stop-auto-spray.52174/banlanma olasılığı en az olan main hesapta kullanılabilecek paralı parasız triggerbot var mı?
Kanka time2win sitesine bakmanı öneririm. Paralı ama safe ben uzun bir süre kullandım.banlanma olasılığı en az olan main hesapta kullanılabilecek paralı parasız triggerbot var mı?
Kanka 20 mesaj atman lazım. Spam olmıcak. Alakasız saçma şeyler olmıcak.beyler bronz nasıl olunuyo
mesaj yada yorum yazarak mı
bir arkadaşın var ama demek yasaktırbanlanma olasılığı en az olan main hesapta kullanılabilecek paralı parasız triggerbot var mı?