Koruma olmadığı sürece çöp zaten çoğu yerde sourcecode dolanıyor.Sa Beyler bugün sıkıntıdan basit bir triggerbot kodlamak istedim ve sizler yararlanın diye herhangi bir koruma koymadım yani kaynak koduna kolayca ulaşabilirsiniz.
EĞER HERHANGİ BİR SORUN VEYA İLETMEK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA DİSCORD ADRESİM: rozzww
Kullanım:
1-g40trigger.exe yönetici olarak çalıştırın
2-valorantı açın
3-"t" tuşuna basarak akif edebilirsiniz
4-iyi oyunlar
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAKoruma olmadığı sürece çöp zaten çoğu yerde sourcecode dolanıyor.
ahk nereye 2-3 ay getiriyor amk embesili. ud diye birşey yazmıyor zaten konudaahk daha safe 2-3 ay götürür bu en fazla 1 hafta ciddiyim.
biraz tilt olmuşsun sanırım, ters birşey söylemedim 2 dakikada sourcecode bulurum yalan değil.PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
bulursun zaten amk otistiği bulmanı istemesem koruma basardım vscye atsan çıkıyor karşına zaten ancak internette bu sourceyi bulamazsın. unique.biraz tilt olmuşsun sanırım, ters birşey söylemedim 2 dakikada sourcecode bulurum yalan değil.
kankam aldığın hata falan bi videoya çekip özelden yollasan yardımcı olabilirim.Abi hangi renk yapalım nasıl çalıştırıcağımıza dair bir bilgi verseydin bari hileyi açıyorum sonra valoranta giriyorum t basılı tutyorum hiçbirşey olmuyor beni bi bilgilendir be abicim
HAHA gerçekten fazla kurulmuşsun, senin soruce' undan bahsetmedim zaten. aptal maymun seni.bulursun zaten amk otistiği bulmanı istemesem koruma basardım vscye atsan çıkıyor karşına zaten ancak internette bu sourceyi bulamazsın. unique.
ne anlatiyon la mesaj kasmaya devam senHAHA gerçekten fazla kurulmuşsun, senin soruce' undan bahsetmedim zaten. aptal maymun seni.
ne anlatiyon la mesaj kasmaya devam sen
Sence?aga ban riski yüksek olmaz mı bunda