Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar işlerim dolayısıyla yoğunum. Gönüllü forum kullanıcılarına ihtiyacımız var. İnsanlara yardım etmelisiniz. Çalıştırabilen arkadaşlar çalışmıyor diyen veya çalıştıramayan arkadaşlara yardım edebilirlerse çok sevinirim. Değerli modlar insanlara yardım etmeniz gerekiyor. Her şeye kulak tıkayarak forumu canlandıramazsınız. Yardıma ihtiyacı olan herkese teamviewer aracılığıyla yardım ettim. Bunu forumunuzu canlandırmak adına yaptım. Başka forumlarda paylaşıp oranın etkileşimini de arttırabilirdim ama @Dreamfancy nin yeri bende çok ayrı. Muz hilesinin türkçe haline çevirdiği zamandan beri takip ediyorum. Çok takdir ettiğim bir yapımcıdır kendisi. Modlar ve değerli kullanıcılarımızın da birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gereken bu zamanlarda insanların yanında durmaya davet ediyorum. Benim işlerim olmadığında forumdaki herkesin mesajına sorununa çözüm arıyorum. Bunu sadece valorant için demiyorum önceden metin2 hataları v.b oyunlarda sorunu olan insanlarda da yaptım. Sizin de biraz zaman ayırıp insanlara yardım etmeniz gerekiyor. Benim amacım bu oyunun hilesinin sadece bu forumda olmasıydı ama gel gör ki memory hackers sayfasında bu forumda paylaştığım scriptin aynısını sadece gui ekleyerek benden 5 saat sonra paylaşmışlar. Biz cheatglobal,dreamfancy adına işler yapıyoruz siz ise nankörlük yapıp başka platformlarda paylaşıyorsunuz. Amacımız buranın canlanmasıydı fakat görüyorum ki herkes küçük bir anın başlamasını bekliyormuş. Elimde wallhack, esp, aimbot var şu an ama paylaşmayacağım. Çalışmalarımı sizin için sürdürürken nankörlük yaptığınızı gördüm. Bu açıklamayı bunun için yapıyorum. Tekrardan konuya gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim ve sizlerle tek tek ilgilenemediğim için özür dilerim. Forumdaki çalıştırabilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. İyi oyunlar, iyi forumlar...

Kopyala yapıştır yapan arkadaş buradasın biliyorum. Emeğe saygınız olmadığı sürece hile yayımlamayacağım bilgilerinize.

yav bu kurulumu yapamadım ben autohotkey yardımcı olabılcek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt