- İletişim

Tap-Master
Ne işe yarar; Botumuz ekranda gördüğü düşmana, atadığınız tuşa bastığınızda mermi yollar sonra hedef ölür. Triggerbot yani.
Normal oyuncu: Hedefi gör → Beyne sinyal → Parmağa komut → Tıkla
╰───────────── 200-300 ms ─────────────╯
Triggerbot: Hedefi gör → Anında tıkla
╰──── 20-30 ms ────╯
Ban Riski Var mı?
Evet ban riski mevcut, vanguard'a yakalanmaz fakat manuel incelemeye girdiğinizde ban yiyebilirsiniz. Legit takıldığınız sürece çokta bir sıkıntı yok fakat garantisini vermiyoruz. Smurf hesaplarınızda oynayın.
İndirme Ve Kullanım
1İndirme linki bkz; < bu linkten uygulamamızı indirebilirsiniz.
2İndirdiğiniz rar'ı masaüstüne çıkartmak için önce rar şifresini girmelisiniz Rar Şifresi > telegram_real_gasx
3Masaüstüne çıkarttığınız dosyada tete.exe uygulamasını yönetici olarak başlatın
4Hedef renk kısmından --https://hizliresim.com/s254fq5
3-- Valorantta kullandığınız düşman renginizi burada seçiniz
4--tuş atayın, tuş ata buttonuna tıkladığınızda klavye veyahut mouse tuşunuza basın otomatik algılanacaktır.
5-Başlat buttonuna tıklayın ve oyuna giriş yapın.
Kullanım videosu:
İndirme linki:
Rar Şifresi: telegram_real_gasx
Ve son olarak lisans anahtarı: DEMO-0DC35B-040E8E-8EF8DA
Legit Oynarsanız Ban Yemesiniz Bende Kulanıyorum Ban Yemedim Ama Söz Veremem. İYİ OYUNLAR
Ne işe yarar; Botumuz ekranda gördüğü düşmana, atadığınız tuşa bastığınızda mermi yollar sonra hedef ölür. Triggerbot yani.
Normal oyuncu: Hedefi gör → Beyne sinyal → Parmağa komut → Tıkla
╰───────────── 200-300 ms ─────────────╯
Triggerbot: Hedefi gör → Anında tıkla
╰──── 20-30 ms ────╯
Ban Riski Var mı?
Evet ban riski mevcut, vanguard'a yakalanmaz fakat manuel incelemeye girdiğinizde ban yiyebilirsiniz. Legit takıldığınız sürece çokta bir sıkıntı yok fakat garantisini vermiyoruz. Smurf hesaplarınızda oynayın.
İndirme Ve Kullanım
1İndirme linki bkz; < bu linkten uygulamamızı indirebilirsiniz.
2İndirdiğiniz rar'ı masaüstüne çıkartmak için önce rar şifresini girmelisiniz Rar Şifresi > telegram_real_gasx
3Masaüstüne çıkarttığınız dosyada tete.exe uygulamasını yönetici olarak başlatın
4Hedef renk kısmından --https://hizliresim.com/s254fq5
3-- Valorantta kullandığınız düşman renginizi burada seçiniz
4--tuş atayın, tuş ata buttonuna tıkladığınızda klavye veyahut mouse tuşunuza basın otomatik algılanacaktır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
5-Başlat buttonuna tıklayın ve oyuna giriş yapın.
Kullanım videosu:
İndirme linki:
Rar Şifresi: telegram_real_gasx
Ve son olarak lisans anahtarı: DEMO-0DC35B-040E8E-8EF8DA
Legit Oynarsanız Ban Yemesiniz Bende Kulanıyorum Ban Yemedim Ama Söz Veremem. İYİ OYUNLAR