Valorant Trigger Bot

Riot da salak zaten dimi 200 satırlık kodla bile çalışacak şeyleri fixlemeyecek millet çatur çutur hile açsın diye :D

Vanguard bypassdan kastıgın ne hem anlayamadım
konudan yorum kasma kanka ben sana gelip bu hileyi kullan diye zorlamıyorum ben konu paylaşıyorum sadece color bot bu ister kullan ister kullanma daha iyi hilen varsa onu kullan konuyudu burada kapatalim lütfen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konudan yorum kasma kanka ben sana gelip bu hileyi kullan diye zorlamıyorum ben konu paylaşıyorum sadece color bot bu ister kullan ister kullanma daha iyi hilen varsa onu kullan konuyudu burada kapatalim lütfen
Yorum kasıp ahirete mi saklayacağım 3 hesabım var toplam 2000 mesajı geçiyor yorum kasmak neyime yarayacak hem anlayamadım? Forumu meşgul eden vasıfsız elemanın tekisin daha fazla konusma bence

vallaha kimseyle düşmanlıgım yok arkadaşlara yardımcı oluyorum kod bilgimi cok iyi herkezden iyiym falanmı diyorum ben anlamadım?

dene bak gör kanka calişiyor kod ben oraya not yazdım ban vanguard bypass gerekli diye sonucta kolay kod mor rengini tespit edip sol tıklama tusuna basıyor ben profum filan demedim
yazdıgım mesaja bak kanka sen sizofreni misin nesin cıldırtma bak beni sen bu konuyu insanlara yardımcı olsun diye açmadın mı? open src ile rat mı atacan amacın ne

abicim chatgptye bana valo colorbot yap yazarak nasıl hile yaptırmayı planlıyosunuz anlamıyorum en ufak bilgin olmadan yapay zekaya hile yaptırmaya çalışıyosun bir de burda paylaşıyorsun senin denediğine bile inanmıyorum ki denesen zaten buraya atmazdın şu forumu şöyle çer çöp konularla artık doldurmayın ya kaliteyi yere indirdiniz iyice allahtan bi prompt öğrendiniz önüne gelen hep aynı şeyi yapıp duruyor

daha dün girildi ? test edildi gidip c++ konsole app uygualamasından kodu atacan valorant acıkken deneyeceksin bu kadar zor değil ?
olmuyor at video oluyorsa (+ olarak bunu derleyebileceğini bile sanmıyorum bilgisayarında visual studio bile olmadığına bahse girerim)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt