Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam spoofer almak istiyorum fakat çok bir bilgim yok. Mesela ben bir spooferi kullandım diye varsayalım. İlk 1 hafta normal bir şekilde oynarken sonrasında ban yeme gibi bir şansım varmı başka hiçbir valorantla alakalı bir program açmasam bile.

Evet çalışmıyor. 3 gün önce test ettim 15 dakika boyunca. Herhangi bir vurma falan olmadı. Benle alakalı olduğunu düşünüyordum fakat sizde aynı sorunu yaşıyormuşsunuz. İyi günler dilerim.
Spoof atarsanız hile açmadan ban yemessiniz isterseniz hileyle aylık spoof veya life time sınırsız spoof alıp keyfinize bakarsınız

Spoof atarsanız hile açmadan ban yemessiniz isterseniz hileyle aylık spoof veya life time sınırsız spoof alıp keyfinize bakarsınız
Teşekkürler hocam. Ben şu format ve bios up/down olaylarını yeni kavramaya başladım. Önce format atarım sonra bios güncellerim diye düşünüyorum. Fakat forumda bazı kişiler spoof sonrasında anakart markasının yanlış gözüktüğünden bahsediyor. Böyle bir şey yaşanırmı sizce.

Teşekkürler hocam. Ben şu format ve bios up/down olaylarını yeni kavramaya başladım. Önce format atarım sonra bios güncellerim diye düşünüyorum. Fakat forumda bazı kişiler spoof sonrasında anakart markasının yanlış gözüktüğünden bahsediyor. Böyle bir şey yaşanırmı sizce.
Bizde yaşanmıyo formatada gerek yok artık korkucak bişey değil

Elinize sağlık hocam

ban yemem umarım

elinize sağlık

iyi günler

Kolay gelsin hocam

Beyler artık bu konuya da bi ayar geçin çalışıyor ama %10000 bin atıyor neden konu böyle kaldı insanlara ban yedirtiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt