Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskisinden daha iyi olmuş sadece tek bir eleştirim tuş atamasını kendimiz yapabilsek daha iyi olur shift olması benim için kötü oldu

Hocam deneyip bize geri dönüş yapabilirmisiniz çünkü biz 3 kişi 7 gün boyunca test etik ve sonra yayınlandı ve test ve yayınlandı gün yaklaşık 1 aydır hiç kapatmadan sürekli oyunuyorum ve 5 6 saat boyunca hiç kapatmadan main hesapta sürekli kullanıyoruz böyle bir sorun olursa bize bildirin lütfen iyi oyunlar dilerim 🌹
Ben denedim ve güzel bir hile olduğunu söyleyebilirim.Yalnız bir hatasını keşfettim bazen mermiler yukarı doğru gidiyor otomatik benim bildiğim trigger en orantılı vuruşlar yapıp o şekilde yürütülmesini bekliyordum. Sniperlarda ise sıkıntı yok gayet iyi olmuş

Ben denedim ve güzel bir hile olduğunu söyleyebilirim.Yalnız bir hatasını keşfettim bazen mermiler yukarı doğru gidiyor otomatik benim bildiğim trigger en orantılı vuruşlar yapıp o şekilde yürütülmesini bekliyordum. Sniperlarda ise sıkıntı yok gayet iyi olmuş
Hocam öncelikle merhaba trigger diğerlerini sadece tek tek mermi atarak ateş eder bizim paylaşmış olduğumuz trigger ise sprey atabiliyor yani çok seri ateş edebiliyor örnek olarak verirsem
Başka trigger da 1 saniyede 3 mermi atarken bizim trigger de 1 saniyede 5 mermi atığı için rakipten daha çok sıkıyorsunuz trigger en iyi kullanma yolu ise adamların çıkacağı yerlere crooss tutmaktır çıktı an öldürebilirsin crooss adamın kafasına tutuyorsan 1 mermi 1 kıll demek oluyor iyi oyunlar dilerim 🌹

kalıcı ban yedim yeni hesap acıyorum ona da giremiyorum paramı geri istiyorum

• Haha
Tepkiler: Kon
evet şu anda kullanıyorum ve aktif şekılde 1 aydır süreklı oyunuyorum girip oyunuyabılırsınız ( çalıştıramazsanız bize yazınız yardımcı olurum ) tesekurler iyi ouyunlar
merhaba kral ben dün denedim ilk denememde gayet başarılı bana göre bu tarz bir hilenin ban yemesi çok düşük shift tuşuna basmadığın sürece aktif olmuyor oyun içinde herşey senin elinde awp ciler için muhteşem yakın mesafe de çok etkin olamadım ama uzak mesafede affetmiyor. ama benim asıl sorunum pc kapatıp açtım bu gün mesela aynı yolu denedim aktif olmadı hile reklam izlenmelerinden sonra aktif oluyordu ama bu sefer olmadı

merhaba kral ben dün denedim ilk denememde gayet başarılı bana göre bu tarz bir hilenin ban yemesi çok düşük shift tuşuna basmadığın sürece aktif olmuyor oyun içinde herşey senin elinde awp ciler için muhteşem yakın mesafe de çok etkin olamadım ama uzak mesafede affetmiyor. ama benim asıl sorunum pc kapatıp açtım bu gün mesela aynı yolu denedim aktif olmadı hile reklam izlenmelerinden sonra aktif oluyordu ama bu sefer olmadı
windows defender kapat acılmıstır tekrar pc kapatıp acınca ban yeme konusuna gelirsek hile yayınlandıgı ilk günden beri oynuyodum komple oyundan uzaklastırılmsıım yeni char actım onla da girilmiyor

windows defender kapat acılmıstır tekrar pc kapatıp acınca ban yeme konusuna gelirsek hile yayınlandıgı ilk günden beri oynuyodum komple oyundan uzaklastırılmsıım yeni char actım onla da girilmiyor
defender kapalı hileyi çalıştır dedikten sonra reklam tıklaması geliyordu o çıkmıyor adımları yapamıyorum o yüzden sorunum o. hile için ise uzun süreli kullananlar bile var yani acaba çokmu belli ettin hileyi ondan olabilirmi aktif kullananlar var formda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt