Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır hocam yapamazsaniz biz buradayız size yakından ilgilenip size kurulumda yardım ederim veya yapamayip aklınızda soru kaldığında discordan size yardım edebilirim iyi oyunlar dilerim 🌹
teşekkür ediyorum bir konu olursa destek için iletişim sağlarım :)

Hocam banlanmisim dediniz fakat ben hala aktif şekilde main hesapta kullanıyorum ve 1 aydır yeni de açmadım lütfen yanlış bilgiler vermeyin
bende banlandım valoda sadece bu hileyi kullandıgım icin başka birşeyden ban yemiş olamam

Hocam şimdi söyle ben bu hileyi dün gece denedim bugünde baya iyiydi şuan safeken kullanıyoruz Dt olduğunda valo otomatik ban mı atacak?(bilen yazsın)

Son düzenleme:
bende banlandım valoda sadece bu hileyi kullandıgım icin başka birşeyden ban yemiş olamam
Hocam 3 4 kişi böyle dedi fakat ben hala ban yemedim ve aktif şekilde kullanıyorum ama yetkililere söyleyeceğim şimdi bir sorun varmı diye bakıp böyle bir durum varsa gerekeni yapar

Ban risksi olsa formda paylaşılmaz test edilmeden paylaşım yapmazlar istisna olmuştur diye düşünüyorum birazdan bende deneyip yazıcam buraya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam şimdi söyle ben bu hileyi dün gece denedim bugünde baya iyiydi şuan safeken kullanıyoruz Dt olduğunda valo otomatik ban mı atacak?(bilen yazsın)
hala oyundayım sorun yok ban yıyen kısıler olduysa köşelerden kıl alırken dıkkatlı olsunlar köselerden kıll alırken cok bellı oluyor bı ınsanın yapamayacagı zamanla vuruyor

hala oyundayım sorun yok ban yıyen kısıler olduysa köşelerden kıl alırken dıkkatlı olsunlar köselerden kıll alırken cok bellı oluyor bı ınsanın yapamayacagı zamanla vuruyor
Ok Demek istediğim şu legit bir şekilde oynadıktan sonra belli bir süre sonra ban yer mıyız?

Ban risksi olsa formda paylaşılmaz test edilmeden paylaşım yapmazlar istisna olmuştur diye düşünüyorum birazdan bende deneyip yazıcam buraya
Hocam deneyip bize geri dönüş yapabilirmisiniz çünkü biz 3 kişi 7 gün boyunca test etik ve sonra yayınlandı ve test ve yayınlandı gün yaklaşık 1 aydır hiç kapatmadan sürekli oyunuyorum ve 5 6 saat boyunca hiç kapatmadan main hesapta sürekli kullanıyoruz böyle bir sorun olursa bize bildirin lütfen iyi oyunlar dilerim 🌹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt