VGC
Banned
- İletişim
açma dt ürün zatenkapattım en azından ban yermiyim acaba açmasam
açma dt ürün zatenkapattım en azından ban yermiyim acaba açmasam
dt knksAdam çalışıyor boş durmuyor maşallah
1 2 el maç attım ondan sonra kapattım ban yer miyimaçma dt ürün zaten
yemezsindt knks
1 2 el maç attım ondan sonra kapattım ban yer miyim
ondan ban yedim o zamanyemezsin
0 dan bahsetmiyorum ama 20 ms bence daha iyi 50 den 0 znt çok saçma olur hem işlemciyi yorarmsi 0 a çekersem daha mı erken vurur daha mı iyi olur yani @BlackPlague
dt değil yaklaşık 15 maç kadar attım hala herhangi bir ban durumu mevcut değil. dt olacak bir driveri de mevcut değil. ancak delayı 0 yaparsanız rahatlıkla manuel ban yeme ihtimaliniz var. çünkü saniyesinde atıyor one tapı. algılaması çok hızlı. delay 20 lerde kalırsa daha avantajlı.mealesef olmuyor bende tüm ayarları yaptım ama yok çalışmıyor
Önerdiğin ayar varmı o zaman ona göre oynayabilirizdt değil yaklaşık 15 maç kadar attım hala herhangi bir ban durumu mevcut değil. dt olacak bir driveri de mevcut değil. ancak delayı 0 yaparsanız rahatlıkla manuel ban yeme ihtimaliniz var. çünkü saniyesinde atıyor one tapı. algılaması çok hızlı. delay 20 lerde kalırsa daha avantajlı.
sende çalışmamasının sebebi oyunda saf girdinin açık olması olabilir. valorant ayarlarından saf girdi süresini kapatırsan sorunun çözülecektir. ilk mesajda da zaten saf girdi kapalı olması gerekiyor diye bahsetmiş