VALORANT TR LOG (CHEATGLOBAL ÖZEL)

reis bu işi yapmak var aklımda ne diyorsun ekmek çıkar mı bu hesapları randomda satmak fln mailli olanı direkt satmak fln
Evet, ben 1 checkde illa 3-4 skinli mail değişen tr hesap buluyorum. Uygulamaları satın almak için sunucumu ziyaret edebilirsin

FİYAT 500TL, BUGÜN CHECKLENDİ
İLETİŞİM:

image.png
Ödeme Yöntemi: Papara/İBAN/Kredi veya Banka kartı

Güncel başka site çeke biliyor musun?
evet

reis bu hesaplarda mail değişebiliyor mu ?
evet şansa bağlı olarak değişir

reis bu işi yapmak var aklımda ne diyorsun ekmek çıkar mı bu hesapları randomda satmak fln mailli olanı direkt satmak fln
Random artık çok satılmaz fakat FA ları satabilirsin veya güzel hesapların mailini üstüne alıp satabilirsin.

kral hangi checker
Nexus checker

5 para etmez bundanda birsey alinmaz dolandirici guvenilir dedigine bakmayin beyler bu adami en iyi ben tanirim serefs1zin onunde gideni arka pilanda ne bohklar yiyor kimse bilemez hadi allaha emanet
Karalamaya çalışmanız hiç hoş değil. Bizim memnuniyetsiz kalan, eksik kalan müşterimiz olmamıştır.

Şikayet için konu açabilirsiniz kanıtlar ile beraber

5 para etmez bundanda birsey alinmaz dolandirici guvenilir dedigine bakmayin beyler bu adami en iyi ben tanirim serefs1zin onunde gideni arka pilanda ne bohklar yiyor kimse bilemez hadi allaha emanet
sen ne anlatıyon amk bilgisayarına virüs bulaşma riskini almıyorsan neden bu siteye kayıt oldun?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt