temp bypass , kolay kolay fix yemez uzun zamandır aktif zatenhocam kolay kolay fix yiyecek bir bypassmı yoksa bir kere yapmamız sonsuza kadar yetiyormu ?
temp bypass , kolay kolay fix yemez uzun zamandır aktif zatenhocam kolay kolay fix yiyecek bir bypassmı yoksa bir kere yapmamız sonsuza kadar yetiyormu ?
ne anlatıyon kral açtığım konuda spam yapmaya devam etme bunada cevap verme yokolbende var var hocam var fakat burda ne zaman konu açsanız yardım istesiniz bunları discord sunucusun da para ile satışını yapıyorsunuz.
free methodları millete kakalayıp satıyorsunuz birde gelip burda konu açıp bypass spoofer dileniyorsunuz cracklemek için
doğru söyleyeni dokuz değil heryerden kovarlar abisinin gülü free methodlarını millete satmaya devam et burdan da dilen belki ekmek çıkar.ne anlatıyon kral açtığım konuda spam yapmaya devam etme bunada cevap verme yokol
LA EŞŞEK NE ANLATIYORSUN DONT MUHATTAP PRENSES GİT BAŞKA YERDE KAS MESAJINI İKİLE BABANI SATIN ALIRIM KÖLEdoğru söyleyeni dokuz değil heryerden kovarlar abisinin gülü free methodlarını millete satmaya devam et burdan da dilen belki ekmek çıkar.
yazık sana caps açıp türkçe konuşmaya çalışmışsın ama olmamış.LA EŞŞEK NE ANLATIYORSUN DONT MUHATTAP PRENSES GİT BAŞKA YERDE KAS MESAJINI İKİLE BABANI SATIN ALIRIM KÖLE
kullandım d0landırıcı çıktılar paramı almışlar yetmemiş bide siteden hesabı silmişler giremedim sakın almayın pişman olursunuzhwidplus kullan cözersin
Vpn le geçemiyormusun?Hocamlar merhaba öncelikle piyasadaki hemen hemen tüm oyunlarda ban yediğimde kaldırıyorum vs ama valorantta yeni güncellemelerden sonra bu tpm bypass olayı gelince çalışmamaya başladı tpm bypass konusunda çalışan bir yöntem veya spoofer var mı ?