Valorant Tpm Arıyoruz

RazeXesSoftWare

Bronz Üye
İletişim
Hocamlar merhaba öncelikle piyasadaki hemen hemen tüm oyunlarda ban yediğimde kaldırıyorum vs ama valorantta yeni güncellemelerden sonra bu tpm bypass olayı gelince çalışmamaya başladı tpm bypass konusunda çalışan bir yöntem veya spoofer var mı ?

Hocamlar merhaba öncelikle piyasadaki hemen hemen tüm oyunlarda ban yediğimde kaldırıyorum vs ama valorantta yeni güncellemelerden sonra bu tpm bypass olayı gelince çalışmamaya başladı tpm bypass konusunda çalışan bir yöntem veya spoofer var mı ?
Aynı sorun bende de oldu bypass satanlar var ama o parayla yeni anakart alırsın daha bir çözüm bulamadım.

vpn bypass fixmi? ben onla giriyordum 3-4 gün once

Discord sunucumuza gelip temp spoofer ve bypass ürünümüzü alarak sorunsuz banınızı kaldırabilirsiniz
discord.gg/larksharp

bende mevcut hocam

bende mevcut hocam
bende var var hocam var fakat burda ne zaman konu açsanız yardım istesiniz bunları discord sunucusun da para ile satışını yapıyorsunuz.
free methodları millete kakalayıp satıyorsunuz birde gelip burda konu açıp bypass spoofer dileniyorsunuz cracklemek için :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt