Bu sistemde secure boot açman gerekiyor.Üzerine + bypass kullanmama rağmen direk s*kti
Bu sistemde secure boot açman gerekiyor.Üzerine + bypass kullanmama rağmen direk s*kti
açık zaten hocam HASH tool ile EFI spoof attım ASUS anakart EFI geçiriyor sadece.Bu sistemde secure boot açman gerekiyor.
Asusun hangi modeli bende Asus Kullanıyorumaçık zaten hocam HASH tool ile EFI spoof attım ASUS anakart EFI geçiriyor sadece.
Çalışan bypass var ama SB hatası atlayamıyorum
B660 spoof için en sıkıntılı anakart modellerinden birisiAsusun hangi modeli bende Asus Kullanıyorum
Anladığım kadarıyla kullandığın efi de sertifika yok o yüzden secure boot açık efi spoof atamıyorsun.açık zaten hocam HASH tool ile EFI spoof attım ASUS anakart EFI geçiriyor sadece.
Çalışan bypass var ama SB hatası atlayamıyorum
eline sağlık+TPM 2.0 Bios Ayarlarından Disabled Hale Getirin.
+Arama Kısmına Run diyin ve gpedit.msc yazın.
+Windows Bileşenleri -> Bitlocker Drive Encryption -> İşletim Sistemi Sürücüleri Yönergesini İzleyin.
+Sırasıyla Saydıklarımı Sağ Tık Düzenle Denildikten Sonra Enabled Hale Getirin ve Apply Deyip Kaydedin.
+Başlangıçta Ek kimlik Doğrulama iste & BIOS Tabanlı Bellenim Yapılandırmaları İçin TPM Platformu Doğrulaması Profilini Yapılandır & TPM Platform Doğrulama Profilini Yapılandırın & UEFI Bellenim Yapılandırmaları İçin TPM Platformu Doğrulaması profilini Yapılandır & Önyükleme Öncesi Kurtarma İletisini ve URL`yi Yapılandır & Gelişmiş Önyükleme Yapılandırma Verileri Doğrulama Profilini Kullanın.
---------------------------------------
+Arama Kısmına Hizmetler Deyin ve Açın.
+Vgc`yi Bulun ve Automatic Hale Alıp Start Tıklayıp Apply Deyin.
---------------------------------------
Not : Eğerki Delay Atmayıp Tpm 2.0 & Secure Boot Hatası Sonradan Devam Ederse Bu Yöntemi İzleyin (Ekstra Olarak Yapmayın)
+Net Limiter İndirin.
+Sol Üstten Kural Listeyin Ardından Sol Alltan Kural Ekle Deyin.
+Kural Düzenleyicisinde Bulunan Select Butonuna Tıklayın ve Ardından Hizmetler VGC`yi Seçin.
+Yön İçe ve Dışa Alın.
+Değer Sınırlayıcısını 15-20 Değerlerine Atayabilirsiniz.
+Ardından Kaydet Deyin.
Hayır var hocam SB açık atabiliyorum spoof fakat ilk attığım gibi hata veriyor. Galiba DT olmuş :/Anladığım kadarıyla kullandığın efi de sertifika yok o yüzden secure boot açık efi spoof atamıyorsun.
Yüksek ihtimalle patlamış o.Hayır var hocam SB açık atabiliyorum spoof fakat ilk attığım gibi hata veriyor. Galiba DT olmuş :/
hocam be tpm bypassını atsana özelden arklarla gircem giremiyom aq haftasonu gecesi yap bi güzellik@walsayda06 TPM bypass elimde mevcut sadece SB bypass gerekiyor ASUS anakartım. Dediğiniz şeyleri TPM açık bir şekilde yapıp sadece SB bypass için kullansam sorun olur mu?
TPM bypass TPM açık haldeyken çalışıyor.
@walsayda06 TPM bypass elimde mevcut sadece SB bypass gerekiyor ASUS anakartım. Dediğiniz şeyleri TPM açık bir şekilde yapıp sadece SB bypass için kullansam sorun olur mu?
TPM bypass TPM açık haldeyken çalışıyor.