Valorant TPM 2.0 & Secure Boot Bypass

walsayda06

Diamond Üye
+TPM 2.0 Bios Ayarlarından Disabled Hale Getirin.
+Arama Kısmına Run diyin ve gpedit.msc yazın.
+Windows Bileşenleri -> Bitlocker Drive Encryption -> İşletim Sistemi Sürücüleri Yönergesini İzleyin.
+Sırasıyla Saydıklarımı Sağ Tık Düzenle Denildikten Sonra Enabled Hale Getirin ve Apply Deyip Kaydedin.
+Başlangıçta Ek kimlik Doğrulama iste & BIOS Tabanlı Bellenim Yapılandırmaları İçin TPM Platformu Doğrulaması Profilini Yapılandır & TPM Platform Doğrulama Profilini Yapılandırın & UEFI Bellenim Yapılandırmaları İçin TPM Platformu Doğrulaması profilini Yapılandır & Önyükleme Öncesi Kurtarma İletisini ve URL`yi Yapılandır & Gelişmiş Önyükleme Yapılandırma Verileri Doğrulama Profilini Kullanın.
---------------------------------------
+Arama Kısmına Hizmetler Deyin ve Açın.
+Vgc`yi Bulun ve Automatic Hale Alıp Start Tıklayıp Apply Deyin.
---------------------------------------
Not : Eğerki Delay Atmayıp Tpm 2.0 & Secure Boot Hatası Sonradan Devam Ederse Bu Yöntemi İzleyin (Ekstra Olarak Yapmayın)
+Net Limiter İndirin.
+Sol Üstten Kural Listeyin Ardından Sol Alltan Kural Ekle Deyin.
+Kural Düzenleyicisinde Bulunan Select Butonuna Tıklayın ve Ardından Hizmetler VGC`yi Seçin.
+Yön İçe ve Dışa Alın.
+Değer Sınırlayıcısını 15-20 Değerlerine Atayabilirsiniz.
+Ardından Kaydet Deyin.

kankam bu geçen yüzyıl fix yedi ya. val7 verip 3 dk sonra atıyor oyundan 2. maça girdiginde 2 dk banlyor sonra seni sürekli
doğru vgcbypass metodu vgc'yi oyun açılırken kontrol edeceksin açılan threadlardan tpm acıkmı kontrolünü yapan threadı bulacaksın sonra oyuna girip tpm hatası alacaksın sonra bu hatadan sonra buldugun thread'a ister memory hacking metotları uyguluyacaksın istersende suspent atacaksın. yola devam edeceksin.

@walsayda06 TPM bypass elimde mevcut sadece SB bypass gerekiyor ASUS anakartım. Dediğiniz şeyleri TPM açık bir şekilde yapıp sadece SB bypass için kullansam sorun olur mu?

TPM bypass TPM açık haldeyken çalışıyor.

o zamanlar 3 saat kadar oyunda tutuyordu gelen pachle artık 1 mac oyunda kalıyorsun 2. maça girerken 3 dk ban atıyor sürekli

y9bKEU.png

@walsayda06 TPM bypass elimde mevcut sadece SB bypass gerekiyor ASUS anakartım. Dediğiniz şeyleri TPM açık bir şekilde yapıp sadece SB bypass için kullansam sorun olur mu?

TPM bypass TPM açık haldeyken çalışıyor.
Ayrı olarak denemedim fakat işe yarayabilir kesin birşey diyemem denemenizde fayda var.

o zamanlar 3 saat kadar oyunda tutuyordu gelen pachle artık 1 mac oyunda kalıyorsun 2. maça girerken 3 dk ban atıyor sürekli

y9bKEU.png
ekstra olarak kullanılmamasını belirttim , Anlattığım yöntem çoğu sistemde çalışır vaziyette bazı sistemlerde ise 1 hafta sonra hesap işaretlenme sorunu olabiliyor bunun çözümü ise bu yöntemi kullanıp 0`dan hesap açıp kullanmaktır

Boş method hocam bu. Özellikle netlimiter varsa işin içinde %99 ban rate veya RED flag oranına sahiptir. Fix bu method.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt