vpn methodu ile düne kadar girebiliyordum ama şuan giremiyorum sebebi ne olabilir ?Kısaca vpn methoduyla aynı bende aynısını yıllardır kullanıyorum Format + Bios up yapıyosunuz, tpm ve secure kapatın + Mac atın, valorantı indirmeye başlayınca, başlangıçtan Vanguard tray notification ve Riot Gamesi otomatik başlangıçtan off'a çekin, bu her bilgisayarınızı açtığınızda çok az bi süre içinde log düşürebildiğine inancımdan. [KISACA VPN METHODU FİX, HERKESTE ÇALIŞMAZ] vgc'i manuel çekmenin bi olayı yok.
Tmac attınız mı?vpn methodu ile düne kadar girebiliyordum ama şuan giremiyorum sebebi ne olabilir ?
hayır. 2 gündür oynuyordum ban yedim ve format attım efi spoof attım vpn e girdim ve oyunda tpm hatası @CrawPetTmac attınız mı?
o uyarı yedikten sonra işe yaramaz tekrar format at, tmac at tpm kapalı tekrar giriş yapmayı dene ben hal vpn ile giriş yapıyorumhayır. 2 gündür oynuyordum ban yedim ve format attım efi spoof attım vpn e girdim ve oyunda tpm hatası @CrawPet
Bilgilendirmee için teşekkürler reisKısaca vpn methoduyla aynı bende aynısını yıllardır kullanıyorum Format + Bios up yapıyosunuz, tpm ve secure kapatın + Mac atın, valorantı indirmeye başlayınca, başlangıçtan Vanguard tray notification ve Riot Gamesi otomatik başlangıçtan off'a çekin, bu her bilgisayarınızı açtığınızda çok az bi süre içinde log düşürebildiğine inancımdan. [KISACA VPN METHODU FİX, HERKESTE ÇALIŞMAZ] vgc'i manuel çekmenin bi olayı yok.
vpn methodu nediro uyarı yedikten sonra işe yaramaz tekrar format at, tmac at tpm kapalı tekrar giriş yapmayı dene ben hal vpn ile giriş yapıyorum
vpn aç gir oyuna girince kapatvpn methodu nedir