scootmccal1
Silver Üye
Bu hayatta BABANIZIN OĞLUNA güvenmeyin derken başkalarının sana güvenmesini mi bekliyorsun dost ayrıca gidip bi vt eklersen sevinirim en azından ne açtığımızı bilelim dimi.Bu hayatta BABANIZIN OĞLUNA güvenmeyin. Paylaştığım TPM Bypass ile aynı mantıkta. Bunu kullanacağınıza gidin paylaştığımı kullanın en azından ne açtığınızı bilirsiniz.
dcden yaz ücretsiz açayım banını dc: lexkuziAsRock
A320M-HDV R4.0
Kardeşim paylaştığım dosyaya gidip baktın mı bu boşu yapmadan önceBu hayatta BABANIZIN OĞLUNA güvenmeyin derken başkalarının sana güvenmesini mi bekliyorsun dost ayrıca gidip bi vt eklersen sevinirim en azından ne açtığımızı bilelim dimi.
dcden yaz ücretsiz açayım banını dc: lexkuzi
bakmaya bile ihtiyaç duymadım işte o kadar düşün kendiniKardeşim paylaştığım dosyaya gidip baktın mı bu boşu yapmadan önce
Dostum yanlış anlamada malmısın malakmısın? Kendi ağzınla uygulama bana ait değildir diyorsun paylaştığın kimliği belirsiz tpm bypass ile paylaştığım dosyalar aynı yöntemi uyguluyor. Benim paylaştığım dosyanın birisi bat diğeri microsoftun kendi sitesinde bulunan pssuspend.bakmaya bile ihtiyaç duymadım işte o kadar düşün kendini
posted for a few likes and trying to sell his so called spoofing methodMy friend, are you a malak or a malak in misunderstanding? You say with your own words that the application does not belong to me. The files I shared with the anonymous TPM bypass you shared apply the same method. One of the files I shared is bat and the other is pssuspend, which is available on Microsoft's own website.
Hakaret etmene gerek yok öncellikle haddini bil. Benim paylaştığım gönderiye yorum yapan sensin ayrıca yorumlarında rat diyolar vt bile eklememişsin burda KARRRRRIIIIIIII GİBİ CAR CAR ÖTÜYOSUNDostum yanlış anlamada malmısın malakmısın? Kendi ağzınla uygulama bana ait değildir diyorsun paylaştığın kimliği belirsiz tpm bypass ile paylaştığım dosyalar aynı yöntemi uyguluyor. Benim paylaştığım dosyanın birisi bat diğeri microsoftun kendi sitesinde bulunan pssuspend.