Valorant thread method bypass fix mi yedi?

cumartesi ve pazar thread method ile oynuyordum baya güzel popup bypass için ondan sonra dün pazar akşamı ban attı art arda 2 kere, 1 dakikalık ve 10 dakikalık. Thread method fix mi? attığı banın fotosunu bırakıyorum aşşağıya
4yqc6ix.jpg
476bpx9.jpg

konuyu yanlış bölümde açtıysam özür dilerim
fix yedi cok oluyor elimde bi kod var ve o hesap kitletmiyor temp ban v.s atmıyor sadece oyundan atıyor her el sonu okdar bi o kaldı en sağlam popup

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
GamerDoc'un fixlemediği birşey gördünüz mü :D

fix yedi cok oluyor elimde bi kod var ve o hesap kitletmiyor temp ban v.s atmıyor sadece oyundan atıyor her el sonu okdar bi o kaldı en sağlam popup
thread method işte, daha 2-3 güne kadar kullanıyordum son vanguard güncellemesi ile birlikte tempban atmaya başladı. Masaüstündede python dosyaları görünüyor bypass klasörü içindeki, büyük ihtimalle open source thread bypassi alıp c++ uyarladın

thread method işte, daha 2-3 güne kadar kullanıyordum son vanguard güncellemesi ile birlikte tempban atmaya başladı. Masaüstündede python dosyaları görünüyor bypass klasörü içindeki, büyük ihtimalle open source thread bypassi alıp c++ uyarladın
dediğim tek şey sağlam şuan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt