xctrailer
Gold Üye
internetinde sorun vardır indirme başarılı olmayınca allah yazarallah 5 yazzıyor sonra kapanıyor büyük ihtimal rat
yine ratı yedik 4mq
internetinde sorun vardır indirme başarılı olmayınca allah yazarallah 5 yazzıyor sonra kapanıyor büyük ihtimal rat
yine ratı yedik 4mq
spoof şuan dll hatası veriyor sürekli güncellemeden dolayımı ?Merhabalar, rtx spooferi 2 gün boyunca ücretsiz bir şekilde kullanıma açıyorum.
Kullanıma gelirsek: rtxspoofer.exe'yi yönetici olarak başlatıyoruz saniyeler içerisinde dosyalar iniyor spoof işlemi tamamlanıyor ardında windows oturumunuzu program otomatik bir şekilde kapatıyor ardından valoranta girebilirsiniz. Bilgisayarı kapatıp açtığınızda spoof gidiyor tekrar açmanız gerek. Her Türlü Banı kaldırıyor ancak kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor bazı anakartlarda çalışmıyor çalışan arkadaşlar yorum bırakırsa sevinirim.
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: VMP Bastığım için virüs algılıyor yöneticilerimiz içeriğini kontrol eder zaten.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(GÜNCELLENİYOR) 16:15
Merhaba bi soru sormak istiyorum bana dm atma şansınız var mı rahatsız ettiğim için özür dilerim tekrardan.
Bu driverın ömrü çok uzun oldu
lınk atar mısın her şeyi denedim olmadıvalorant üzerinde denendi sadece isterseniz deneyin eğer kaldırmassa desteğini eklerim bugün
Tüm vc redistleri kurdun mu?
Bu konudaki içerik incelendi ve dosyalar temiz olarak görünüyor. Ancak site yöneticileri tarafından programın çalışıp çalışmadığı tespit edilemedi ve incelenmedi.rat varmı beyler
asus derse şaşırmamDelay banı kaldırmadı. Format ve biosla denedim