Valorant Temp Spoofer [FREE]

Merhabalar, rtx spooferi 2 gün boyunca ücretsiz bir şekilde kullanıma açıyorum.

Kullanıma gelirsek: rtxspoofer.exe'yi yönetici olarak başlatıyoruz saniyeler içerisinde dosyalar iniyor spoof işlemi tamamlanıyor ardında windows oturumunuzu program otomatik bir şekilde kapatıyor ardından valoranta girebilirsiniz. Bilgisayarı kapatıp açtığınızda spoof gidiyor tekrar açmanız gerek. Her Türlü Banı kaldırıyor ancak kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor bazı anakartlarda çalışmıyor çalışan arkadaşlar yorum bırakırsa sevinirim.

VT:
NOT: VMP Bastığım için virüs algılıyor yöneticilerimiz içeriğini kontrol eder zaten.

(GÜNCELLENİYOR) 16:15
spoof şuan dll hatası veriyor sürekli güncellemeden dolayımı ?

image.png

Bu driverın ömrü çok uzun oldu
Merhaba bi soru sormak istiyorum bana dm atma şansınız var mı rahatsız ettiğim için özür dilerim tekrardan.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rat varmı beyler
Bu konudaki içerik incelendi ve dosyalar temiz olarak görünüyor. Ancak site yöneticileri tarafından programın çalışıp çalışmadığı tespit edilemedi ve incelenmedi.

Yetkili ekip inceleyip bilinmiyor tagı vermiş. Dosya temiz görünüyor. Yine de kendiniz de analiz edebilirsiniz. Biz de insanız gözümüzden kaçan şeyler olabiliyor robot değiliz en nihayetinde.

Sadece çalıştırmak yeterlimi format felan gerek yok yani

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt