marihuana
Gold Üye
- İletişim
sağol bu bilgi için dostumud aımbot aktıf
sağol bu bilgi için dostumud aımbot aktıf
Kral hcvi yi nasıl kapatacaz ya pls yardımsağol bu bilgi için dostum
hayla ne amkkapattım ama hayla aynı olay
kral açıldı ama HVCI nasıl kapatılıyor
Kral hcvi yi kapattım cmd den sizin verdiğiniz kodları da yaptım yeniden başlattım ama sürekli faillet to load drivier mi ne diyor açılmıyor yardımcı olurmusunYok driver ve mapper üzerindede bir takım değişiklikler yapıldı şuan da güncel ve ban yok ağla
aimbot kullanıyo musun ben hile ile girdiğimde bağlantı hataası alıyorum sürekli
çalışıyor gece girdim 2-3 maç attım sıkıntı çıkmadı ragw ayarlarda oynamayın aimbot için fov biraz kısın 20-25 gibi smooth da yükseldin 3,5 yapın visible check açın bide legit oynayınaimbot kullanıyo musun ben hile ile girdiğimde bağlantı hataası alıyorum sürekli
HVCI Kapat
(Inbuilt HVCI Bypass Mevcut)
-
08.01.2025 -> Undetected
-
# Video #
-
# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/dsshop-valorant-techart-hvci-off-inbuilt-bypass-undetected.60791/
# Desteklenen Pencereler #
Tam pencere
-
Menu Key: F1
-
# Desteklenen Sürümler #
Windows 10 Tüm sürümler
Windows 11 22H2 / 23H2
Windows 11 24H2 çalışmıyor.
-
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. techart.ldr ile apt.exe yi ayırmayın.
2. apt.exe çalıştırın bir süre işlemlerin bitmesini bekleyin.
3. Konsolu takip edin, oyuna girin yazısını görünce oyuna girebilirsiniz.
# NOT #
HVCI kapattığınızdan eminseniz ve kapattığınız halde driver hataları almaya devam ediyorsanız:
1. Windows sürümünüzü kontrol edin.
2. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırayla uygulayın:
3. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.Kod:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v VulnerableDriverBlocklistEnable /t REG_DWORD /d 0 /f reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity" /v Enabled /t REG_DWORD /d 0 /f reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard" /v EnableVirtualizationBasedSecurity /t REG_DWORD /d 0 /f bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
# İndir #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Virüs Total #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorunu çözdüm hile güncel çalışıyor+1Adamları göstermiyor ama menü vR