aphuss
Silver Üye
- İletişim
hileler fullscreende calısmazBen ban yemedim oynuyorumda fullscreen çalişmiyor pencereli tam ekran çalişiyor şuan
hileler fullscreende calısmazBen ban yemedim oynuyorumda fullscreen çalişmiyor pencereli tam ekran çalişiyor şuan
Çalişiyordu hile konusunda tam pencere yaziyorhileler fullscreende calısmaz
windowed full screen de calısır kankamÇalişiyordu hile konusunda tam pencere yaziyor
bunun cozumu nedir dün bi sorun yoktu
sınırsız spoof varsa kullanılması mantıklı olur muçalışıyor sorunu yok ama dt bilginiz olsun 3 maçın sonunda ban yedim legit oynamama rağmen. delay ban yok sıfır sistemde denedim
an itibariyle hwid yedim yaklaşık 3 saat oynayabildimsınırsız spoof varsa kullanılması mantıklı olur mu
hayır eger sınırsız spoof varsa oynanır mı o mantık soruyom kanka benan itibariyle hwid yedim yaklaşık 3 saat oynayabildim
oynanır neden oynanmasın ki. hile güzel bu arada aimbot iyi çalışıyor ama esp bazen sapıtıyor, ben çabuk banlandım 3-4 saatte bir spoof ile uğraşmak istemem kişiye göre değişirhayır eger sınırsız spoof varsa oynanır mı o mantık soruyom kanka ben
bende oynamıştım 1 hafta sonra ban yedim ama bu hileden mi bilmiyorum başka hilede kullanmıştımoynanır neden oynanmasın ki. hile güzel bu arada aimbot iyi çalışıyor ama esp bazen sapıtıyor, ben çabuk banlandım 3-4 saatte bir spoof ile uğraşmak istemem kişiye göre değişir