Satıyorum Valorant TCPAim - 2 Bilgisayarlı Aimbot Ve Trigger

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir adet eski laptop mevcut evde, o kadar eski değil iş laptopu gibi, 8GB Ram İ5 6000U muydu neydi, pek kasmıyordu fakat. Onu kullanabilir miyiz mesela? Birde 1500₺ olan pakette hilede mi sağlanıyor? Ek olarak ana bilgisayarda odun gibi çalıştırmayı denersek çalışmayan opencv ile yapılmış, normalde imleci renge götüren ama Vanguard'dan dolayı oyun içinde çalışmayan bir yazılım kullansak çalışır mı? Ya da uc gibi platformlarda bulunan dt colorbotları ud şekilde kullanabilir miyiz?

Buna tam olarak neden para vermeleri gerekiyor anlamadım?
Oyunu oynayacakları PC'de Nvidia Gpu olduğu sürece birkaç tıkla kurulumu yapıp tüm input'ları 2. PC'ye takmaları yetiyor zaten (Konuda bahsettiğin "Driverimizin aktif olması için sistemde nvidia ekran kartı olması gerekiyor" Driver tamamen Nvidia'ya ait sana değil "Driverimiz" derken neyi kastettiğini anlamadım :thinkie:).
Sonra istediği free Pixel/Ai botu kullanabilir. Senin konuda menüsünü paylaştığın bot'da free.
mK0ytj.png

Ayrıca Arduino/Kmbox vb gibi input device kullanmanın güvenliğe hiçbir etkisi de yok çünkü ile bağlandığın sürece Nvidia'nın input driver'ı her türlü çalışacak zaten.
Tam olarak ne sattığını anlamadım, zaten tamamen free olan tooların sadece kurulumu için mi bu fiyatı istiyorsun mübarek? Eğer öyleyse komik geldi..

Bu kurulumda gecikme olmadığını 'ın Debug Info'suna bakarak söylüyorsan üzülürüm çünkü Input/Encode için toplamda min 10-16ms gecikme var, Debug Info'da sadece Client'in gecikmesini gösterir.
Ben denedim moonlight kurup bir colorbot kullanmayı. Dediğin gibi yapınca moonlight ın mouse hareketlerini durduruyor valorant. Mouse hareket ettirme olayı nasıl olacak ben de anlamadım.

Ben denedim moonlight kurup bir colorbot kullanmayı. Dediğin gibi yapınca moonlight ın mouse hareketlerini durduruyor valorant. Mouse hareket ettirme olayı nasıl olacak ben de anlamadım.
Demek ki yanlış/eksik yapmışsın

Buna tam olarak neden para vermeleri gerekiyor anlamadım?
Oyunu oynayacakları PC'de Nvidia Gpu olduğu sürece birkaç tıkla kurulumu yapıp tüm input'ları 2. PC'ye takmaları yetiyor zaten (Konuda bahsettiğin "Driverimizin aktif olması için sistemde nvidia ekran kartı olması gerekiyor" Driver tamamen Nvidia'ya ait sana değil "Driverimiz" derken neyi kastettiğini anlamadım :thinkie:).
Sonra istediği free Pixel/Ai botu kullanabilir. Senin konuda menüsünü paylaştığın bot'da free.
mK0ytj.png

Ayrıca Arduino/Kmbox vb gibi input device kullanmanın güvenliğe hiçbir etkisi de yok çünkü ile bağlandığın sürece Nvidia'nın input driver'ı her türlü çalışacak zaten.
Tam olarak ne sattığını anlamadım, zaten tamamen free olan tooların sadece kurulumu için mi bu fiyatı istiyorsun mübarek? Eğer öyleyse komik geldi..

Bu kurulumda gecikme olmadığını 'ın Debug Info'suna bakarak söylüyorsan üzülürüm çünkü Input/Encode için toplamda min 10-16ms gecikme var, Debug Info'da sadece Client'in gecikmesini gösterir.
bildiğim kadarıyla moonlight de max 60fps aktarıp yapıyor bunu daha yüksek fpslere nasıl çıkarırım

Anlayamamış olman garip, kısa ve öz olarak Free (Open source) olan toolları sattığını söylüyorum özel bir şey yok. Bahsettiğin aygıt Ethernet üzerinden USB bağlamaksa bu boyut için mantıklı ama hız demek gecikme olmayacak demek değil. Ethernet bağlantısını USB'ye aktardığında min 1ms eklemiş oluyorsun, local Ethernet bağlantısında max 0.3-4ms gecikme olabilecekken bunu 1ms'e çıkartıp transfer edilebilecek data boyutunu arttırman mantıklı değil. Basit bir matematikle anlayabilirsin.
Snapshot (Server): 1ms
Encode (Server): 8-10ms
Data Transfer: 1ms
Decode (Client): 3-6ms
Render (Client): 1-2ms
Ortalama 15ms olan gecikme sadece 1 frame için, yani Stream 1000fps'de olsa sen her zaman gecikmeli göreceksin/tıklayacaksın. (Stream FPS ayarlamanın buna bir faydası yok, sadece görüntüyü akıcı hale getirir ama görüntü her zaman 15ms geriden gelecek.)
Snapshot[1ms]->Server_Encode[9ms]->Transfer[1ms]->Client_Decode[4ms]->Render[1ms] (başlangıç-bitiş arasındaki gecikmeyi anlaman yeterli)
Neyse ne anlatmaktan sıkıldım, kısacası GameStream'de ne yaparsan yap her türlü gecikme olacak. Rekabetçi fps oyunları için en kötü yoldur ve tabi bu gecikmeleri insan gözüyle kolayca fark edemezsin ama şöyle anlayabilirsin (Adamdan daha önce sıkmıştım..)

O zaman tahmin ettiğim gibi gereksiz bir konu. Müşteriyle sohbet vs etmenin kimseye bir faydası yok, özel sunduğun bir method/ürün/kod yok. Windows formatlamaktan örnek verdiğinde konu bitti zaten.
Free toolları kullanmak için boşuna para ödemeyin.. ( )
bu yazdıgın şeyleri satıcı anlıyacağını sanmıyorm cebine para sıkıştırmaya calısan bir cocuk gibi geldi satan kişi

bu yazdıgın şeyleri satıcı anlıyacağını sanmıyorm cebine para sıkıştırmaya calısan bir cocuk gibi geldi satan kişi
Çocuk olduğumu varsayarak böyle konuşmanız çok garip, uplanmayan bir konu olmasına rağmen özellikle bu konuyu bulup yorum yazmanız ekstradan da garip geldi açıkçası.

Çocuk olduğumu varsayarak böyle konuşmanız çok garip, uplanmayan bir konu olmasına rağmen özellikle bu konuyu bulup yorum yazmanız ekstradan da garip geldi açıkçası.
karşıma çıktı düşüncemi aktardım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Zaten LOLSHAN ifşa etti bu satıcının sunduğunu, GitHub'dan bulunan ücretsiz bir methodun satış konusu gibi, uplamaya gerek yok.

arduino uno ile çalıştırabilir miyiz? yoksa leonardo zorunlu mu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt