gpt adam
- Klavyeden Windows + R tuşlarına basarak "Çalıştır" ekranını aç.
- Açılan kutuya %localappdata% yaz ve Enter'a bas.
- Açılan klasörde şu yolu takip et:VALORANT > Saved > Config > Windows (veya harf ve sayılardan oluşan uzun bir klasör adı olabilir).
- Bu klasörün içindeki GameUserSettings.ini dosyasını bul ve Not Defteri ile aç.
- Aşağıdaki satırları bul ve değerlerini 2 (Pencereli Mod) olarak değiştir:
- LastConfirmedFullscreenMode=2
- PreferredFullscreenMode=2
zorunamı gitti bebe ?gpt adam
F11oyuna girince tam ekran oldugu icin benim bilgisayar patliyo da ayarlara girmeden nasil tam ekrandan cikarim sıkıntı
hayır cahilliğin iç acıttızorunamı gitti bebe ?
hayır cahilliğin iç acıttı

XD cahilli ai kullanmakmı dostum? veya bilmediğin birşeyi araştırmanın en basit yolumu? cahilli böyle ölçüyorsan olmayan beynini sol lobunu sana göre bilkgi sadece okulda öğrenilen veya kuran gibi gökten vahiyle inen birşey sanırsam. neden şöyle düşünmüyorsun ben ai'ı şuan birşey öğrenmek için kullandım. başka birgün biri sorduğunda böyle yapabilirsin dedim. şimdi git kendini geliştir. yaşını belli etmeden olgun biri olarak yap bunu birini zorblamaya çalışıp kendini küçük düşürerek değil.hayır cahilliğin iç acıttı
F11 tuşuna bas olmazsa configlerden editlemeyi deniyebilirsinoyuna girince tam ekran oldugu icin benim bilgisayar patliyo da ayarlara girmeden nasil tam ekrandan cikarim sıkıntı