valorant suan gunel spoofer calısan varmı

analowqe2

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bazı spoofer fıx yedı konu baslıkta suan guncel free calısan varmı hata vermıcem sysler guncel olan fıx olmayan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Driverlı spoofların neredeyse hepsi fixlendi. Driverless düşünürseniz;

FREE DEDIM YAV SIMDI rat dıceksın onuda bılıyom valla yorum ıcınse yazmayın kanka bide ben en son arkadas aldıgında her hata yıyordu

tavsiye etmem hilen banlatıyor spoofer değiştiriyorsun sürekli gelenler de delay fln atıyor

FREE DEDIM YAV SIMDI rat dıceksın onuda bılıyom valla yorum ıcınse yazmayın kanka bide ben en son arkadas aldıgında her hata yıyordu
Free yazısını görmemişim kusuruma bakma. Paid spooferlar ile freeler zaten aynı driverları kullanıyor. Şuanda çalışan free olduğunuda sanmıyorum.
tavsiye etmem hilen banlatıyor spoofer değiştiriyorsun sürekli gelenler de delay fln atıyor
Hilemin banlattığına dair kanıt bekliyorum. Ürün istediğim gibi değiştiririm bu da seni ilgilendirmez. Ürün değiştirdiğimde yeni üründen lisansın yenileniyor.

polemiğe girmeye gerek yok şimdi alıp banlanan birisinin kanıtını atsam güncelleme cart curt diycekler çingenlerle uğraşılmaz

Son düzenleme:
normalde bende cogu spoof tutmaz ama flex laynın loaderdaki spoofer tuttu dun denedigimde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt