tokatci berberin yan cari gibisin, geleni geceni tokatliyorsun.Neden aramizda bir problem mi oluştu?
tokatci berberin yan cari gibisin, geleni geceni tokatliyorsun.Neden aramizda bir problem mi oluştu?
discord.gg/xenservices gelirsen yardımcı olabilirz3 ay önce valorant oynuyordum ve hileden banlandim ghostyfull kullanıyordum ghostyfull hala çalışıyormu ve valorant için spoofer varmi uyguna bulursam alabilirim ama spoofer hakkında yardımcı olursanız sevinirim çünkü spoof yaparken ne adımlar yapacağımı bilmiyorum
Kimi tokatlamişim?tokatci berberin yan cari gibisin, geleni geceni tokatliyorsun.
sigmaz buraya, harf siniri varKimi tokatlamişim?
Hiçligin harfi yoktur.sigmaz buraya, harf siniri var
spoof aldığın yerde muhtelemen kılavuz verirler yada destek olurlar her türlü ama bence en mantıklısı 3 ay önce yemişsin anladığım kadarıyla zaten ban süresi toplam 4 ay 1 ay daha sabırla bekle ne para ver nede uğraş3 ay önce valorant oynuyordum ve hileden banlandim ghostyfull kullanıyordum ghostyfull hala çalışıyormu ve valorant için spoofer varmi uyguna bulursam alabilirim ama spoofer hakkında yardımcı olursanız sevinirim çünkü spoof yaparken ne adımlar yapacağımı bilmiyorum