Valorant Spoofer

Garantı olmasını ıstıyosanız yan hesaplarınızda 1 hafta daha oynayın eger Perma spoofer kullandıysanız bi daha ban atma mümkünatı yoktur

Ya Cemrecik konuşuyorsun öyle boş boş, gel dc kaldır vereyim paranı sözüm senet. 2 Yıldır raidsiz sadece format atarak bios uP/down yaparak kaldırdığım anakartım son güncellemeden ve rustta hile kullanımından dolayı delay'a düştü 2 günde 13 kez format attım, piyasada denemediğim method kalmadı senin konun olan methodu da aynı şekilde bire bir denedim Radminvpn kurdum ek ethernet adaptörü denedim, wirelles adapdötr denedim monitör id değiştim amidewinleri titizlikle kurdum tüm seriallerin değiştiğinden emin oldum. * deliğime ban atmışlar sen nasıl kaldıramıyosunuz yapıyon ya şaplağı çekcem
Ya bebeğim bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek ki :( benim ki nasıl kalkıyor o zaman D:

Ya bebeğim bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek ki :( benim ki nasıl kalkıyor o zaman D:
yok gülüm yıllardır spoofer yaparım, her şey harfi harfiyen yapılıyor aklına gelecek her şey ama nafile ben de şaşkınım normalde raidsiz bios up down'a bile kalkardı tpm açıp kapatıp

yok gülüm yıllardır spoofer yaparım, her şey harfi harfiyen yapılıyor aklına gelecek her şey ama nafile ben de şaşkınım normalde raidsiz bios up down'a bile kalkardı tpm açıp kapatıp
Bir kez denediysen eğer, (öneri olarak) ikinci kez yap ve farklı yöntemler de uygulamayı dene. En son tmac ile mac changer yap ve hwid changer id ile yönetici çalıştırarak, disk id numaralarını değiştir. Modemi resle ve test et.

Bir kez denediysen eğer, (öneri olarak) ikinci kez yap ve farklı yöntemler de uygulamayı dene. En son tmac ile mac changer yap ve hwid changer id ile yönetici çalıştırarak, disk id numaralarını değiştir. Modemi resle ve test et.
Dediklerini yaptım, ghost spectre windows kurdum, w11 denedim w10 geçip secure boot ve tpm kapatıp denedim nafile, net84 denedim tmac changer denedim, manuel değiştim emin oldum değişmeyen bir tek seri numara işlemci seri numarası onuda amidewin le falan zaten değişemezsiniz

Dediklerini yaptım, ghost spectre windows kurdum, w11 denedim w10 geçip secure boot ve tpm kapatıp denedim nafile, net84 denedim tmac changer denedim, manuel değiştim emin oldum değişmeyen bir tek seri numara işlemci seri numarası onuda amidewin le falan zaten değişemezsiniz
Bir sorun çıkmazsa, yakında bir spoofer konusu paylaşılacak, o konu işinize yarayacaktır. Takipte kalın.

Kaldırtırsam alırım bir alt dudak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt