Forumda buna benzer konu görmüştüm 20 gün diyeni gördüm normalde ilk spoofum değil normalde 20 günden de fazla oynadığım da oldu aynı işlemleri yaparak, ama dediğim gibi bu aralar uzun süre oynayıp ban yiyenleri gördüğüm için konu açmak istedimBiraz daha bekle. Bir kaç kişide öyle sorun olmuştu. En azından 2-3 gün daha bekle bakalım.
İnanır mısın bilmiyorum ama banada olmuştu aynısı. 1 hafta oynadım ban yedim tekrar. İşini sağlama al girme bir kaç hafta dahaForumda buna benzer konu görmüştüm 20 gün diyeni gördüm normalde ilk spoofum değil normalde 20 günden de fazla oynadığım da oldu aynı işlemleri yaparak, ama dediğim gibi bu aralar uzun süre oynayıp ban yiyenleri gördüğüm için konu açmak istedim
Haftaya kadar oynayacağım bakalımİnanır mısın bilmiyorum ama banada olmuştu aynısı. 1 hafta oynadım ban yedim tekrar. İşini sağlama al girme bir kaç hafta daha
raid, amidewin, modem reset, machangi spoofer kullandın
senin anakart neİnanır mısın bilmiyorum ama banada olmuştu aynısı. 1 hafta oynadım ban yedim tekrar. İşini sağlama al girme bir kaç hafta daha
Gigqbytesenin anakart ne
Gigqbyte