Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Adımları dikkatle uygula. Benim banım kalktı ve tekrar oynayabiliyorum!"
Sevindim :)
3. Dünya savaşı mı çıktı burda ne bu gerginlik 😎 Eline sağlık kardeşim bu arada scofieldin bu davranışını da takdir ediyorum.
Teşekkür ederiz kardeşim :)
Kıskanmak
Ooo skidfield bide modluk başvurusu yapmışsın ahahahaa ulan @deluxe08 hocam ne koymuş be görüyormusunuz arkadaşlar bedava dağıtıyor koruyamadığından değerini bilin bu hocamızın
Yaşına veriyorum cevap vermiyicem.

valo bot hasnt loaded since i set the configs it just stays on the words valo bot

Bir adımı hatalı yapmış olmalısın herşey otomatik zaten. Şahsen denedim ve öyle paylaştım.
reis instal yaptım yeniden başlattım hack mode 1 purple head togle 100 yazdım diğer şeylere oyuna girdim hiçbir türlü aktif olmuyor mor yaptım oyunda pencereli tam ekran başka ne yapılcak

Ban yiyen var mı? Valorous Crâcked ban atıyor artık legit ayarlarda bile, bunun durumu nasıl beyler?

valo bot hasnt loaded since i set the configs it just stays on the words valo bot
Its only for Turkish peoples...
Türklerin bi kısmını aşağılıyor malesef ama bazı kitleler için doğru konuşuyor :)
Onun gözünden olaya bakarsam benim bile bazı Türklere laf edesim geliyor. Adamlar Scofield ile ismim yan yana geçti diye bana bile hunharca saldırdılar tanımadan :)
Ban yiyen var mı? Valorous Crâcked ban atıyor artık legit ayarlarda bile, bunun durumu nasıl beyler?
Ahahaha hiç şaşırmadım. Neyse kırılmaları iyi oldu şimdi ban atmasını kırılmaya atabilirler :D Kesinlikle hileleri basit pixelbot olduğu için ban atmadı :)

şöyle bir hata alıyorum neden acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt