ekledim
Format atmadan bir dene eğer olmadıysa gerisi sana kalmış dostum
Discorddan ekle bide ben deniyim tekrar format atarsan
Birde lütfen konu dışı tartışmayalım
ekledim
Format atmadan bir dene eğer olmadıysa gerisi sana kalmış dostum
Discorddan ekle bide ben deniyim tekrar format atarsan
Birde lütfen konu dışı tartışmayalım
bişey olmaz bendede öylewindows dosyasını ve bios down dosyasını aynı flashta tutsam bişey olur mu çünkü format atınca bilgisayardan gitcekte bios down dosyası.
windows dosyasını ve bios down dosyasını aynı flashta tutsam bişey olur mu çünkü format atınca bilgisayardan gitcekte bios down dosyası
bu benim mesaj buga girdi @L3G
Pc destekliyorsa kalkmıştır.beyler ben ilk önce format attım sonra spoofer'ı yönetici olarak çalıştırdım sonrada bios uptade yaptım ve şuan valorant'ı yüklüyorum kalkmış mıdır
beyler ben ilk önce format attım sonra spoofer'ı yönetici olarak çalıştırdım spoof işlemini başlattım bitince kapattım sonrada bios uptade yaptım ve şuan valorant'ı yüklüyorum kalkmış mıdır
beyler ben ilk önce format attım sonra spoofer'ı yönetici olarak çalıştırdım spoof işlemini başlattım bitince kapattım sonrada bios uptade yaptım ve şuan valorant'ı yüklüyorum kalkmış mıdır
benim mesajlar niye buga giriyor edit yapınca
knk ben trace temizliğini yaptım spoof ettim ama pcyi reslemedim reslemem gerekior mu? (şuan valo iniyor)Arkadaşlar Format atmadan Bios update yapmadan zor bi ihtimal ama Trace temizlik yapıp spooferı çalıştırırsanız bi ihtimal kalkar deneyin denemeden bilemezsiniz
trace temizlemek ne demek ve nası temizleniyor söylermisin kanka format atmaya acayip üşeniyorumknk ben trace temizliğini yaptım spoof ettim ama pcyi reslemedim reslemem gerekior mu? (şuan valo iniyor)