Valorant Spoofer | Undetected Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşım için teşekkürler dostum. Şehir dışındayım deneyimleme şansım olmadı döndüğümde umarım fix olmaz :/

herkes iyi yorum yapmış. ama format gerektiriyor bi valorant için 35 oyunu silmeye değermi diye düşünüyorum şuan belki bi delilik yapıp format atarım :D

152 Hata kodu kalktı ama şimdide VAL 51 veriyor
mac adress değiştim VAN 152 verdi yine

Son düzenleme:
Bizde yanlış olmaz abiler. MadSpoofer güncellenecek ve format atmanıza gerek kalmadan Woofer eklenecek. Bu forum sitesini takipte kalmanız yeterlidir.

Bİos güncelleme ve formatı yaptın mı ? Birde bunu ban kaldırmaya çalıştığımız çok bilgisayarda yaşadım genelde format esnasında işi bırakıp bilgisayarı bile açmadan modem reset atarak çözdük ama çözemediklerimiz oldu

Bİos güncelleme ve formatı yaptın mı ? Birde bunu ban kaldırmaya çalıştığımız çok bilgisayarda yaşadım genelde format esnasında işi bırakıp bilgisayarı bile açmadan modem reset atarak çözdük ama çözemediklerimiz oldu
evet yaptım

Beyler format atmadan deniyorum bakalım nasıl bir sonuç verecek fantazi olarak deniyorum XD

val 51 yeni van 152 gibi bir şey sen onu van 152 gibi düşün bendede ikisini birden veriyordu şimdi sadece van 51 geliyor eskiden val 51 gelince crash veriyordu vanguard onuda fixlemişler güncellemede bide ikimizinkide anakarta atılmış onlar biraz zor açılıyor woofer spoofer'ın bile açacağını düşünmüyorum
Beyler format atmadan deniyorum bakalım nasıl bir sonuç verecek fantazi olarak deniyorum XD
formatsız bilgisiyarı çöp edersin :D ben mesela hardware format atıp windowsu bile yeniden yüklemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt