İnceleniyor Valorant Spoofer Perm MAC EAC ve daha fazlası

Merhaba sevgili arkadaşlar sevgili adminler konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim konuyu fazla uzatmayacam hemen yolluyorum shld nin driverlarını kullandım :haha:
DW:
VT:
GUİ:
7BOwcy-L.jpg

Kesinlikle windows 11 de denemeyin bsod döngüsüne girersiniz bakın kesinlikle denemeyin win 11 de win 10da format attıktan sonra deneyebilirsiniz

Merhaba sevgili arkadaşlar sevgili adminler konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim konuyu fazla uzatmayacam hemen yolluyorum shld nin driverlarını kullandım :haha:
DW:
VT:
GUİ:
7BOwcy-L.jpg

Kesinlikle windows 11 de denemeyin bsod döngüsüne girersiniz bakın kesinlikle denemeyin win 11 de win 10da format attıktan sonra deneyebilirsiniz
önceden bios attım dün delaya düşürürmü bu 1-2 maç legit oynasam yeter

DW:
VT:
GUİ:
7BOwcy-L.jpg

Bu benim millete dağıttığım 5555 4444 sys ler değilmi cano iyi olmuş eline sağlık 🤣💋

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt