valorant spoofer öneri

wargod06

Gold Üye
beyler uyguna gerçekten çalışan d0landırıcı olmayan bir spoofer önerirmisiniz delay banım kalksın artık

Bana yazabilirsin dostum tavsiyem uygun olarak gostiy ama kendisinden al aracıdan alma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ghostynin lifetime keyi var elimde hile kullanmadığım icin isimi görmüyor ilgilenirsen yanında bypassıyla birlikte uyguna bırakırım

İkimizde işimizin ehli olduğumuz için olabilir.
:D:ASDD:SAD:SA:DSA:d.ad:asDasdsdaassa
İnsanların hakkını yemekten başka ne yapıyorsun? İşinin ehliymiş Sunucunda adamlar paramızı vermiyor diyip chate spam attığı günleri ne çabuk unuttun olum sen?
Bende ssleri var atayım istersen? SS de gerek yok @takirazmevsimi ile beraber izliyorduk o gün.
Sen insanların sunucusunda müşterileri çalan ve ortada yanlış anlaşılma olduğunu bile bile
Sırf hak yemek için yanlış anlaşılmayı düzeltmeye adım atmayan kalitesiz bir satıcının tekisin.
Sana boş haraketler yapmana rağmen saygı gösterdim. Yine ricada bulundum, ama 15 yaşında bir çocuk olduğun için bu büyüklüğü görmeye aklın yetmedi.
Yazık sana.
Bu tür yerlerde yerin yok. Olmayacak da her şey zamanla. :D

Son düzenleme:
beyler uyguna gerçekten çalışan d0landırıcı olmayan bir spoofer önerirmisiniz delay banım kalksın artık
ucuz etin yahnisi yenmez diye bir atasözü ile giriş yapmak istedim. Yeni öğrendiğim bir yer var ve fiyatı biraz pahalı lifetime satmıyorlar 15 gün ve 30 günlük satıyorlar fiyatı 30 gün 135€ henüz alıp test etme şansım olmadı nasip olursa p.tesi ya da salı alacağım format vs gerekmediği yazıyordu satıcılar yabancı bu arada. Dilerseniz deneyimledikten sonra sizi ve ardından formda ki kişileri bilgilendireceğim iyi formlar dilerim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt