konumuza bakabilirsiniz hocam profilime tıklayarakdiscord atmak yerine verdiğiniz hizmetin linkini veya verdiğiniz hizmeti söylesenizde ben de düşünceme uygun olanı neyse seçsem
Anlamadım neden böyle dediniz@Riap @CaneryCheats bu iki elemandan alma da nerden alıyosan al
İkimizde işimizin ehli olduğumuz için olabilir.Anlamadım neden böyle dediniz
discord.gg/valorhackden aldım memnunumbeyler uyguna gerçekten çalışan d0landırıcı olmayan bir spoofer önerirmisiniz delay banım kalksın artık
:ASDD:SAD:SASA:d.ad:asDasdsdaassaİkimizde işimizin ehli olduğumuz için olabilir.
ucuz etin yahnisi yenmez diye bir atasözü ile giriş yapmak istedim. Yeni öğrendiğim bir yer var ve fiyatı biraz pahalı lifetime satmıyorlar 15 gün ve 30 günlük satıyorlar fiyatı 30 gün 135€ henüz alıp test etme şansım olmadı nasip olursa p.tesi ya da salı alacağım format vs gerekmediği yazıyordu satıcılar yabancı bu arada. Dilerseniz deneyimledikten sonra sizi ve ardından formda ki kişileri bilgilendireceğim iyi formlar dilerim.beyler uyguna gerçekten çalışan d0landırıcı olmayan bir spoofer önerirmisiniz delay banım kalksın artık