ghosty satmıyoruz.en sağlamı ghosty mu hocam
ne satıyorsunuz hocamghosty satmıyoruz.
Discord Serverımıza Gelerek Bakabilirsiniz İyi Forumlar Dilerizne satıyorsunuz hocam
/canery den orjinal ürünü alabilirsin/perm spoofer veriyorum konumda yarı fiyatınaArkadaşlar ben bi hata yaptım ve 1-1.5 ay önce valorantdan ban yedim. Yan hesapta bi denemek için açmıştım o hesap ban yedi sonrada nedense ana hesapta ban yedi ve donanım banı yedim. Öğrenciyim, çok bütcem yok nereden böyle bedava yada ucuz bir spoofer bulabilirim?
bedava spoofer bulamazsın belki reverserler veya birisi güzel bir spoof cracklerse o ayrı tabiki daha önce 2 tane forumdan tek seferlik almıştım 2side delayladı alcağın yere dikkat et tekrar tekrar uğraşma para vermeArkadaşlar ben bi hata yaptım ve 1-1.5 ay önce valorantdan ban yedim. Yan hesapta bi denemek için açmıştım o hesap ban yedi sonrada nedense ana hesapta ban yedi ve donanım banı yedim. Öğrenciyim, çok bütcem yok nereden böyle bedava yada ucuz bir spoofer bulabilirim?
Merhabalar imzamda sunucum mevcut iletişime geçerseniz yardımcı olmak isteriz.Arkadaşlar ben bi hata yaptım ve 1-1.5 ay önce valorantdan ban yedim. Yan hesapta bi denemek için açmıştım o hesap ban yedi sonrada nedense ana hesapta ban yedi ve donanım banı yedim. Öğrenciyim, çok bütcem yok nereden böyle bedava yada ucuz bir spoofer bulabilirim?
discord.gg/valohack 300tlArkadaşlar ben bi hata yaptım ve 1-1.5 ay önce valorantdan ban yedim. Yan hesapta bi denemek için açmıştım o hesap ban yedi sonrada nedense ana hesapta ban yedi ve donanım banı yedim. Öğrenciyim, çok bütcem yok nereden böyle bedava yada ucuz bir spoofer bulabilirim?