EverestHere
Uzman Üye
Asusta %100 çalışırasus laptopta çalışır mı deneyen var mı
Asusta %100 çalışırasus laptopta çalışır mı deneyen var mı
dostum dosya kaldırılmış yenisini atar mısın dc:arcowestronbulduğum bir source ve ChatGPT ile birşeyler yaparak güncellemeye çalıştım inşAllah herkeste olur. iyi oyunlar
1.adım: pC temiz USB format
2.adım:bios UP/down
3.adım:uygulamayıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve aç. Spoof all tuşuna basın ve pc yi yeniden başlatın
3.adım:valorant indirip tekrar spoof ve yeniden başlatma ve yeni hesap açıp oynayın
not : olur mu diye denemek isteyenler spoofer yapsın format atmasın bios up down yapıp girsin valoya girerse 1.adım dan başlasın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kısa ve öz
bulduğum bir source ve ChatGPT ile birşeyler yaparak güncellemeye çalıştım inşAllah herkeste olur. iyi oyunlar
1.adım: pC temiz USB format
2.adım:bios UP/down
3.adım:uygulamayıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve aç. Spoof all tuşuna basın ve pc yi yeniden başlatın
3.adım:valorant indirip tekrar spoof ve yeniden başlatma ve yeni hesap açıp oynayın
not : olur mu diye denemek isteyenler spoofer yapsın format atmasın bios up down yapıp girsin valoya girerse 1.adım dan başlasın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kısa ve öz
Ciddi lazim ise kuriyim sana dc birak
yok abi empreyan grabberini az ötede kullanCiddi lazim ise kuriyim sana dc birak
dostum linkini atarmısın veya musaitsen pc me kurar mısın bios update falan herşeyi yaptım sadece spoofer işi kaldı dc:arcowestronCiddi lazim ise kuriyim sana dc birak
asus için bedava olan efi spooferlar bile çalışıyorçalışan bedava spoofer yok özellikle asus ve laptoplar için
elinizde varsa atabilirmisiniz hocamasus için bedava olan efi spooferlar bile çalışıyor