sonra hop virüs dolsunAtlas os kurmayı dene bilgisara kalkar reis
forumda amidewin paylaşıldı onu dene, 1709 versiyonda gupro dene ikisi de çalışmıştı önceden bendecano bi method gösterebilir misin spoof lazım da
dostum bilmeden boş yorum yapma report yedin haberin olsunsonra hop virüs dolsun
o sürümde valorant desteği kalkmamışmıydı ?forumda amidewin paylaşıldı onu dene, 1709 versiyonda gupro dene ikisi de çalışmıştı önceden bende
22h2 versiyonundayım, gupro o yüzden tam çalışmıyor galiba. önceden 1909 indiriliyordu, hangisini indireyim 1909 mu 1709 mu?forumda amidewin paylaşıldı onu dene, 1709 versiyonda gupro dene ikisi de çalışmıştı önceden bende
ben 1709 indirdim guproyu çalıştırdım 1909 iso setup.exe ile 1909a yükselttim banım kalkmıştı22h2 versiyonundayım, gupro o yüzden tam çalışmıyor galiba. önceden 1909 indiriliyordu, hangisini indireyim 1909 mu 1709 mu?
ben banım tamamen kalksın istemiyorum, devamlı spoof yapıp hile açacağım. hangi versiyon daha uygun olur?ben 1709 indirdim guproyu çalıştırdım 1909 iso setup.exe ile 1909a yükselttim banım kalkmıştı
knk atlas işletim sistemi değil mi ayrıca benim bildiğim oyuncular için iyi bir işletim sistemi olsa da güvenlik 0dostum bilmeden boş yorum yapma report yedin haberin olsun
o sürümde valorant desteği kalkmamışmıydı ?
1709ben banım tamamen kalksın istemiyorum, devamlı spoof yapıp hile açacağım. hangi versiyon daha uygun olur?
Tamamdır cano teşekkür ediyorum, yarın indireyim yapayım. windows u indirince spoof olarak sadece gupro ve bios up down mu yapmam gerekiyor?
ben öyle yapıyodum diye hatırlıyorum olmazsa amidewin de kullanTamamdır cano teşekkür ediyorum, yarın indireyim yapayım. windows u indirince spoof olarak sadece gupro ve bios up down mu yapmam gerekiyor?