Çözüldü VALORANT SPOOFER GÜNCELLENİYORMUŞ NE KADAR SÜRER??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesGamer

Yeni Üye
valorantta hwid ban yedim banımı açmaya çalıştım ama hile güncelleniyormuş ne kadar sürer?

Artan ücretli spooferler ve dolandırıcılar arttığı için bir an önce çıkacak diye görmüştüm telegramda tahminimce 1 hafta sürmez

umarım en kısa sürede biter çok ihtiyacım var van 152 hatası birtürlü geçmedi herşeyi denedim

benim ceza 5 mayısta bitiyor pes 2021 yaması indirdim diye 3.part yazılım görmüştü gerizekalı vanguard hile kullansam gam yemicem gold 3 hesap gitti bide

benim ceza 5 mayısta bitiyor pes 2021 yaması indirdim diye 3.part yazılım görmüştü gerizekalı vanguard hile kullansam gam yemicem gold 3 hesap gitti bide
vanguard crackli oyundan, uygulamadan dolayı ban atıyor bu doğru farcry 5 crackten dolayı ban yedim banı açtım anakartım yeni model asus olduğu için ancak benim arkadaşınki eski model asus bi anakartı var allah düşmanımın başına vermesin birtürlü açamadım onun banını

vanguard crackli oyundan, uygulamadan dolayı ban atıyor bu doğru farcry 5 crackten dolayı ban yedim banı açtım anakartım yeni model asus olduğu için ancak benim arkadaşınki eski model asus bi anakartı var allah düşmanımın başına vermesin birtürlü açamadım onun banını
benim eski asus anakart arkadaş yapmaya calıstı ama olmadı :D

Ne zaman güncellenirse o zaman gelir. Duyurusu geçilir paylaşılınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt