Open Source Valorant Spoofer + Gui + Source + Tpm Bypass

menüyü siticone,guna paketi olmadan ufak modern bir şeyler ile yaptım, kullanmak için izin isteyin, paste yapmayin oglummmm :D. Bunun gibi program design için discorddan iletişim kurabilirsiniz.
gerekenler klasörünü c diskinin içine atın.
spoofer login bilgileri;
username: admin
password: 12345
İzin ve Yardım İçin Discord : leqira
spoofer+source download link:
rar vt:
exe vt:
link vt:
-
1) bios up/down & down/up fark etmez
2) win 10 format
3) windows açıldığı zaman "Visual-C-Runtimes-All-in-One-May-2024" indirip kurun, Windows güncelleştirmelerini ve defender kontrolü kökten durdurun.
4) anakart serial sıfırlama + new bios :
5) windowsu açmadan biosa gidip csm/secure boot/tpm kapatıp kaydedip windowsu açıyoruz
6) serial checker ile seriallerimiz sıfırlanmış mı bakıyoruz eğer sıfırlanmadıysa dc yardım ederim
7) programdan tmac indirip mac id değiştiriyoruz
8) apply spoof deyip serialleri değiştiriyoruz
9) tpm bypass butonuna tıklayıp cloudflare warp indiriyoruz ve kuruyoruz
10) oyunu indirip pcyi yeniden başlatıyoruz
NOT : Oyunu açarken warp açık kalacak oyun menüsü geldikten 1-2 dk sonra warp'ı kapatın.

TEST EDİLEN ANAKARTLAR;
ASUS
GIGABYTE
MSI

Ben bu şekilde banımı kaldırıp asus anakartımda oynadım. Hile kullanıyorsanız warp'ı bi süre sonra tespit edip tpm ve secure boot açmanızı istiyor dikkat edin iyi oyunlar 🙄🙄😝😝

image.png
image.png

çalışıyormu banı kaldırıyormu deneyen biri varsa reply atsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
menüyü siticone,guna paketi olmadan ufak modern bir şeyler ile yaptım, kullanmak için izin isteyin, paste yapmayin oglummmm :D. Bunun gibi program design için discorddan iletişim kurabilirsiniz.
gerekenler klasörünü c diskinin içine atın.
spoofer login bilgileri;
username: admin
password: 12345
İzin ve Yardım İçin Discord : leqira
spoofer+source download link:
rar vt:
exe vt:
link vt:
-
1) bios up/down & down/up fark etmez
2) win 10 format
3) windows açıldığı zaman "Visual-C-Runtimes-All-in-One-May-2024" indirip kurun, Windows güncelleştirmelerini ve defender kontrolü kökten durdurun.
4) anakart serial sıfırlama + new bios :
5) windowsu açmadan biosa gidip csm/secure boot/tpm kapatıp kaydedip windowsu açıyoruz
6) serial checker ile seriallerimiz sıfırlanmış mı bakıyoruz eğer sıfırlanmadıysa dc yardım ederim
7) programdan tmac indirip mac id değiştiriyoruz
8) apply spoof deyip serialleri değiştiriyoruz
9) tpm bypass butonuna tıklayıp cloudflare warp indiriyoruz ve kuruyoruz
10) oyunu indirip pcyi yeniden başlatıyoruz
NOT : Oyunu açarken warp açık kalacak oyun menüsü geldikten 1-2 dk sonra warp'ı kapatın.

TEST EDİLEN ANAKARTLAR;
ASUS
GIGABYTE
MSI

Ben bu şekilde banımı kaldırıp asus anakartımda oynadım. Hile kullanıyorsanız warp'ı bi süre sonra tespit edip tpm ve secure boot açmanızı istiyor dikkat edin iyi oyunlar 🙄🙄😝😝

image.png
image.png

warp işe yaramadı bende neden ve delay mı yedim 2 ölüm kalımda ban yedim gene

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Crâck hileyi denedikten sonra ban yersem denicem verdiğiniz için teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt