Valorant Spoofer Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ;
CheatGlobalin sunduğu Hwid Spoofer i yapamayan arkadaşlar için atıyorum.Ben uyguladım ve bende çalıştı,bilgisayar banım kalktı.Hiçbir destek video olmadığı için bende size yardımı dokunsun diye paylaşıyorum.

Hwid Spoofer Yapamayanlar İçin Link

ben bugün denedim 4.02.2021 poligonu yapıyorum 10 dk sonra geri banlıyor valorant :/
I just tried today and when u finishing poligon on valorant its just banning again like after 10 minutes

Yapamayan arkadaşlar için sesleniyorum ; Sayın arkadaşlar olmadı demeden önce bilgisayarınıza bir göz atın. Bende ve diğer kişilerde olan şey neden bende olmuyo deyiniz ilk önce. Yüklediğiniz programlara,kullandığınız çeşitli hilelere göz atın.Siz program kaldırdan kaldırsanız bile,windows sisteminin içinde barınıyorlar hala.O yüzden önce temiz bir format atın,ondan sonra deneyin.Sonrada çalışıp çalışmadığını yazın.LÜTFEN DİREK ÇALIŞMIYO OLMUYO DEMEYİNİZ ÇÜNKÜ ORTADA BİR EMEK SÖZ KONUSU.Teşekkürler.

birazdan deneyeceğim ve geribilidirimi burada paylaşacağım arkadaşlar

Denilen her şeyi eksiksiz yaptım ve ona rağmen girdiğim gibi ban yedim. Bende çalışmadı çalışan arkadaşlarda nasıl çalıştı anlayamadım.

Bilgisayara 6 kez format attım. Defalarca temiz kurulum sonrası valorantı yeniden yükledim. Serial değiştirme işlemleri, her türlü yöntemi denedim. Son olarak cheatglobal loader programını denedim ve maalesef yine hüsran. VAN 152 HATA KODU. 3 ay beklemekten başka hiçbir çözümü yok gibi...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar kendinizi yormayın olmayacaktır :) gerçekten hwid ban yediyseniz size yarayacak program bu degildir üzülerek söylüyorum :)

("Diskdrive serialleri bile değiştirmiyor program bu arada")

Bilgisayara 6 kez format attım. Defalarca temiz kurulum sonrası valorantı yeniden yükledim. Serial değiştirme işlemleri, her türlü yöntemi denedim. Son olarak cheatglobal loader programını denedim ve maalesef yine hüsran. VAN 152 HATA KODU. 3 ay beklemekten başka hiçbir çözümü yok gibi...
Yeni hesap açıp öyle deneyin ban yediğiniz hesaba girmeyin
arkadaşlar kendinizi yormayın olmayacaktır :) gerçekten hwid ban yediyseniz size yarayacak program bu degildir üzülerek söylüyorum :)

("Diskdrive serialleri bile değiştirmiyor program bu arada")
Evet doğru söylüyorsun forumdaki spoofer valorantta işe yaramıyor ama denemekte fayda var
0.01 ihtimalle olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt