Çözüldü Valorant Spoofer Gigabyte anakart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D0D000

Bronz Üye
merhaba arkadaşlar valoda ban yedim hwid ban anakartım gigabyte en kısa nasıl kaldırırım win10 kullanıcam format raid amidewin işe yarıyormu artık

seinlol,bullseye veya larksharp denedinizmi ben eskiden ban yediğimde bullseyeden almıştım ve kaldırmıştı
valla 5. den sonra kimseye güvenim kalmadı hacı spoofuna güvenen varsa önce banı kaldırır sonra ücreti veririm ama millet tokatlama peşinde olduğu için kimse parayı almadan denemiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valla 5. den sonra kimseye güvenim kalmadı hacı spoofuna güvenen varsa önce banı kaldırır sonra ücreti veririm ama millet tokatlama peşinde olduğu için kimse parayı almadan denemiyor
yaklaşık 2 3 ay sonra sağlam bir giriş yapıcam o zaman gelin bana kaldırırız :D

1. temiz kurulum windows 10 format at
2. bios update veyahut downgrade yap
3. tpm ve secureboot ve ftpm i bios üzerinden kapat
4. Oto amidewin at
5. Usb li efi spoof at
6. warp ile oyuna giriş yapın lobide warpı kapatın

warp harici dosyalar aşşağıda

vt: , ,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
efi spoof nasıl atılır ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kullanmak için boş bir USB ye sahip olmanız gerekliyor usb yi FAT32 olarak formatlayın
Verdiğim dosyaları USB nin içine atıp Startup.nsh dosyasındaki (hem boot klasörünün içinde hem de anadizinde) seriallerde rastgele harf ve sayıları değiştirin
Bios menüsünde boot sıralamasında USB yi ilk sıraya alın bilgisayarı her açışınızda USB den başlaması lazım çünkü
Alttaki 15 haneli seriallerde değişiklik yapacaksınız.
Amideefi çalışmaz ise afuefi yazılarını AFUEFIx64.efi olarak değişitirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt