Spoofer şart hocam, anakart gigabyte zaten forumdaki herhangi bir onaylı satış konusundan alabilirsin.merhaba arkadaşlar valoda ban yedim hwid ban anakartım gigabyte en kısa nasıl kaldırırım win10 kullanıcam format raid amidewin işe yarıyormu artık
forumda onaylı satıcılardan al bencemerhaba arkadaşlar valoda ban yedim hwid ban anakartım gigabyte en kısa nasıl kaldırırım win10 kullanıcam format raid amidewin işe yarıyormu artık
kesinlikle katılıyorum benden bile alma konum yok çünkü konusu olanlardan alın ama dikkat edinforumda onaylı satıcılardan al bence
nerelerden aldınız hocam 5 kere yapıp nasıl olmadı?sana tavsiyem kimseye güvenme. 4 ay bekle açıldıktan sonra gir. 5 kere spoofer aldım hiçbiri işe yaramıyor. 15 16 yaşında çoluk çocuk satmaya calısıyor.
hwidplus dahil 4 tane onaylı satıcıdan aldım nafile olmadı. tpm banı kalkmıyor spoofdan sonra ertesi gün tekrar ban yiyorum.nerelerden aldınız hocam 5 kere yapıp nasıl olmadı?
seinlol,bullseye veya larksharp denedinizmi ben eskiden ban yediğimde bullseyeden almıştım ve kaldırmıştıhwidplus dahil 4 tane onaylı satıcıdan aldım nafile olmadı.