VALORANT SPOOFER+BYPASS FREE

tebrikler verdiğimiz bypasslar paylaşılmış dcden engelledim haberin olsun

kral tpm hatası veriyor dediğini yapıyorum ama tpm ve secure boot hatasını veriyor giremiyorum oyuna

bypass çalışmıyor boş konu gidin amidewin yapın aynışey

kral tpm hatası veriyor dediğini yapıyorum ama tpm ve secure boot hatasını veriyor giremiyorum oyuna
discord adresin varmı format atmadan denidiğin için olarabilir hvci hatası alanlar farklı bi hesapta almıyor misal valorant log tutuyor sanırım

bypass çalışmıyor boş konu gidin amidewin yapın aynışey
bluepill bunu one time 500 den satıyor denemeden nasıl emin oluyorsun hocam ve çalışmayan birşeyi neden paylaşayım aklım idrak etmiyor

discord adresin varmı format atmadan denidiğin için olarabilir hvci hatası alanlar farklı bi hesapta almıyor misal valorant log tutuyor sanırım

bluepill bunu one time 500 den satıyor denemeden nasıl emin oluyorsun hocam ve çalışmayan birşeyi neden paylaşayım aklım idrak etmiyor
hocam senin exeyi açıyorum ama hata veriyor hvcı sb tpm bypasslamıyor yani daha dün format attım bu arada ve yeni hesap açtım

kanka formatlı ve bios ayarları yapıldı bi hesapta veriyor başka hesapta vermiyor nasıl çözeriz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt