hocam bypass nasıl oluyor anlamadımbende hepsinde çalışır asus bilmiyorum dedim
discord adresin varmı format atmadan denidiğin için olarabilir hvci hatası alanlar farklı bi hesapta almıyor misal valorant log tutuyor sanırımkral tpm hatası veriyor dediğini yapıyorum ama tpm ve secure boot hatasını veriyor giremiyorum oyuna
bluepill bunu one time 500 den satıyor denemeden nasıl emin oluyorsun hocam ve çalışmayan birşeyi neden paylaşayım aklım idrak etmiyorbypass çalışmıyor boş konu gidin amidewin yapın aynışey
hocam senin exeyi açıyorum ama hata veriyor hvcı sb tpm bypasslamıyor yani daha dün format attım bu arada ve yeni hesap açtımdiscord adresin varmı format atmadan denidiğin için olarabilir hvci hatası alanlar farklı bi hesapta almıyor misal valorant log tutuyor sanırım
bluepill bunu one time 500 den satıyor denemeden nasıl emin oluyorsun hocam ve çalışmayan birşeyi neden paylaşayım aklım idrak etmiyor
Dc varmı hocamkral bypass nasıl oluyor anlamadım
kanka formatlı ve bios ayarları yapıldı bi hesapta veriyor başka hesapta vermiyor nasıl çözerizdiscord adresin varmı format atmadan denidiğin için olarabilir hvci hatası alanlar farklı bi hesapta almıyor misal valorant log tutuyor sanırım
bluepill bunu one time 500 den satıyor denemeden nasıl emin oluyorsun hocam ve çalışmayan birşeyi neden paylaşayım aklım idrak etmiyor